Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Χανίων: Δωρεά μασκών από τον Π. Καρδιακάκη

Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Χανίων: Δωρεά μασκών από τον Π. Καρδιακάκη

0
HANIA masks
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Σε δωρεά μασκών στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Χανίων προχώρησε ο Ελληνο-αυστραλός επιχειρηματίας Πέτρος Καρδιακάκης και η οικογένειά του. Από κοινού με τον καθηγητή Γ. Ατσαλάκη και το τοπικό τμήμα της ΑΧΕΠΑ HJ-06 «ΚΥΔΩΝ.

Συνολική δωρεά 100.000 ιατρικές μάσκες

Η δωρεά αποτελεί μέρος από τη μεγάλη ποσότητα των 100.000 ιατρικών μασκών που ο κ. Καρδιακάκης δώρισε στην ΑΧΕΠΑ Ελλάς τον περασμένο Απρίλιο. Η δωρεά έγινε στην μνήμη του αείμνηστου αποβιώσαντος πατρός του, Εμμανουήλ (1938-2018). Ιδρυτή της ξενοδοχειακής μονάδας Creta Dream Royal στο Σταλό Χανίων. Η καταγωγή του ήταν από το Θέρισο.

Στην Αυστραλία με το βλέμμα στην Κρήτη

Μετανάστευσε στην Αυστραλία σε μικρή ηλικία όπου και έγινε ένα επιτυχημένος επιχειρηματίας. Πατέρας τριών παιδιών με την αγαπημένη του συζυγό του Αναστασία, είχε πάντα την καρδιά του στην Ελλάδα. Ανέπτυξε σημαντικό φιλανθρωπικό έργο προς διάφορους φορείς (στο δήμο Χανίων, σε στρατιωτικές μονάδες των Χανίων κ.λπ.).
Ο κ. Καρδιακάκης συγκινήθηκε το έργο που συντελείται στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Χανιών. Για αυτό και ζήτησε λίστα με εξοπλισμό που έχει άμεσα ανάγκη για να προφέρει περαιτέρω βοήθεια στο ίδρυμα. Τη δωρεά παρέλαβε η διοίκηση του Θεραπευτηρίου.

Διαφήμιση