Αρχική Special Topics WIND ONE Unlimited: Απεριόριστα DATA, απεριόριστη Ομιλία, υπέρ-υψηλές ταχύτητες

WIND ONE Unlimited: Απεριόριστα DATA, απεριόριστη Ομιλία, υπέρ-υψηλές ταχύτητες

0
Unlimited WIND

Απεριόριστα DATA και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους από σταθερό και κινητό μέσω της WIND ONE Unlimited, οδηγούν σε μία νέα εποχή, χωρίς περιορισμούς και εκπλήξεις, στη συνδεσιμότητα.

H WIND Ελλάς απαντά στις απαιτήσεις της εποχής και των συνδρομητών της και δίνει την απόλυτη ελευθερία και δυνατότητες, τόσο στο Internet όσο και στη φωνή.

«Ο πελάτης σήμερα αναζητά εμπειρία, αποκλειστικά προνόμια και άψογη εξυπηρέτηση. Θέλει προϊόντα και υπηρεσίες που θα καλύπτουν ολιστικά τις ανάγκες του και θα εξελίσσονται μαζί με αυτές. Με τη δημιουργία του WIND ONE Unlimited απαντάμε στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία επικοινωνίας χωρίς εκπλήξεις και χωρίς περιορισμούς. Δεν είναι ένα ακόμα νέο πρόγραμμα αλλά η επόμενη μέρα στην επικοινωνία», ανέφερε σχετικά ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Γενικός Διευθυντής Καταναλωτικού Μάρκετινγκ της WIND.

Εξαιρετικά προνομία

Με το WIND ONE οι συνδρομητές επωφελούνται από εξαιρετικά προνόμια εμπειρίας πελάτη, όπως:

  • Απευθείας εξυπηρέτηση από εκπρόσωπο
  • Δωρεάν επίσκεψη τεχνικού στο σπίτι αν χρειαστεί , ή απομακρυσμένη επίσκεψη μέσω ψηφιακών εργαλείων (video κλήση).
  • Επιπλέον με κάθε νέα σύνδεση WIND ONE οι συνδρομητές απολαμβάνουν την μεγαλύτερη διαθέσιμη ταχύτητα έως 100Mbps χωρίς έξτρα κόστος.

Πλήρης ελευθερία στην επικοινωνία

Στη δυναμική τηλεοπτική επικοινωνία του νέου προγράμματος WIND ONE Unlimited οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να βρουν ελληνικές λέξεις που να αποτυπώνουν την ονομασία «Unlimited» μέσα από τις δικές τους βιωματικές και ανατρεπτικές καταστάσεις. Όπως και να το πει κάποιος «Αμαρκάριστα, αβίαστα, αβασάνιστα, αβέρτα, ανεμπόδιστα, ακατάπαυστα…» το αποτέλεσμα είναι η πλήρης ελευθερία στην επικοινωνία.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα WIND ONE Unlimited και να απογειώσουν τις δυνατότητές τους μέσα από το Δίκτυο Κινητής & Σταθερής Νέας Γενιάς της WIND, ενώ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η εμπειρία αυτή μπορεί να απογειωθεί με το WIND 5G.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here