Αρχική Ειδήσεις myCar: Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για την άρση ακινησίας οχημάτων

myCar: Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για την άρση ακινησίας οχημάτων

0
ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν πλέον να κάνουν εύκολα άρση της ακινησίας των οχημάτων τους ψηφιακά και με λίγα μόνο “κλίκ” μέσω της πλατφόρμας myCar, που τους επιτρέπει να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με τους μήνες που επιθυμούν να τα θέσουν σε κυκλοφορία.

Να σημειωθεί ότι η άρση της ακινησίας γίνεται μόνο με την ύπαρξη ενεργού συμβολαίου ασφάλισης του οχήματος και η ΑΑΔΕ σε συνεργασία με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, θα εντοπίζει τα ανασφάλιστα οχήματα και θα μπλοκάρει την άρση της ακινησίας.

Με λίγα “κλικ” και χωρίς πρόστιμο

Συγκεκριμένα, για την ψηφιακή άρση ακινησίας, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, μπαίνουν με τους κωδικούς TAXISnet στην πλατφόρμα myCar της ΑΑΔΕ, επιλέγουν το όχημα που είναι σε ακινησία και πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας για τους μήνες που επιθυμούν, χωρίς πρόστιμο.

Τι χρειάζεται:

  • Η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου γίνεται η άρση ακινησίας, ή των αναλογικών/μηνιαίων τελών κυκλοφορίας που αναλογούν στο χρονικό διάστημα άρσης ακινησίας
  • Η ύπαρξη ενεργού συμβολαίου ασφάλισης του οχήματος.

Σε περίπτωση που δεν είναι πληρωμένα τα τέλη, επιλέγεται «Ειδοποιητήριο Τελών Κυκλοφορίας». Στη συνέχεια, ο κάτοχος του οχήματος επιλέγει αν θέλει να καταβάλει ετήσια ή αναλογικά τέλη κυκλοφορίας, οπότε για ετήσια, δημιουργείται το σχετικό ειδοποιητήριο, με τον κωδικό πληρωμής.

Για τα αναλογικά, θα πρέπει να επιλεγεί το πλήθος των μηνών για τους οποίους ο κάτοχος του οχήματος επιθυμεί να καταβάλει τα τέλη.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροXιμπατζήδες: Αξιοθαύμαστες οι μητρικές σχέσεις με τα παιδιά τους
Επόμενο άρθροΟ ρομαντικός τρόπος διάσωσης του λευκού αβαλόνε, της μητέρας του μαργαριταριού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ