Αρχική Επιχειρείν Καθαρισμός βυθού Σαγιάδας από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας

Καθαρισμός βυθού Σαγιάδας από την Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας

0
SAGIADA2
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Τον καθαρισμό του βυθού στο λιμάνι Σαγιάδας ανέλαβε η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), σε συνεργασία με τον δήμο Φιλιατών. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά δράση καθαρισμού βυθού από την Οργάνωση.

Η ΕΛΟΠΥ συνεργάστηκε και με την καταδυτική εταιρεία Marinetech Underwater και εθελοντές από τις τοπικές μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας-μέλη της.  Στη δράση παρευρέθηκαν από τον δήμο Φιλιατών, οι αντιδήμαρχοι, Δημήτρης Τσότσης και Μιχάλης Πανταζάκος και ο λιμενάρχης Σαγιάδας Κώστας Ντάκουρης. Από την ΕΛΟΠΥ, συντονιστής του έργου ήταν ο Χαράλαμπος Κοντονάσιος.

SAGIADA1

Πρόγραμμα περιβαλλοντικής-κοινωνικής ευθύνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΟΠΥ έχει πραγματοποιήσει μέσα σε διάστημα δύο μηνών και άλλους δύο καθαρισμούς βυθού στο λιμάνι του Αγίου Θωμά, στην Πρέβεζα και στη Βόνιτσα. Οι δράσεις αυτές αποτελούν μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής ευθύνης από την ΕΛΟΠΥ και τα είκοσι τρία μέλη της. Η ΕΛΟΠΥ είναι βασικός φορέας ανάπτυξης της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα και κάτοχος του συλλογικού σήματος Fish from Greece. Τα μέέλη που αντιπροσωπεύουν άνω του 80% της ελληνικής παραγωγής.  Αποστολή τηςείναι να υποστηρίξει την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων των μελών της και να εδραιώσει την ηγετική θέση της ιχθυοκαλλιέργειας στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Διαφήμιση