Αρχική Περιβάλλον Καιρός για παραλία αύριο – Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός για παραλία αύριο – Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία

0
SUMMER
Εικόνα: UNSPLASH/ Ethan Robertson
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Καλοκαιρινός καιρός αύριο με τη θερμοκρασία να φθάνει στους 34 βαθμούς. Σύμφωνα με το με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr θα σημειωθεί ηλιοφάνεια. Νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά που θα αυξηθούν. Με  πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια και κεντρικά ορεινά. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο έως τους 30 βαθμούς), 19 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 18 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική θα υπάρξει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις το μεσημέρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα γύρω ορεινά, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Διαφήμιση