Αρχική COVID-19 Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 18 έως 29 με Johnson &...

Άνοιξε η πλατφόρμα εμβολιασμού για τους 18 έως 29 με Johnson & Johnson

0
εμβόλιο γρίπης
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid-19 και για την ηλικιακή ομάδα 18 έως 29 ετών με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Μετά την επιβεβαίωση που ανέμενε η κυβέρνηση για τις παραλαβές των εμβολίων, από την εταιρεία Johnson & Johnson, το βράδυ της Παρασκευής άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού στο emvolio.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι με το εμβόλιο της εταιρεία Johnson & Johnson  εμβολιάζονταν οι πολίτες άνω των 18 ετών που κατοικούν σε νησιά.

Την ίδια στιγμή, άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό κατά της Covid και για την ηλικιακή ομάδα 30-34 ετών με όλα τα εμβόλια διαθέσιμα δηλαδή, Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson.

Παράλληλα, την Τετάρτη 26 Μαΐου είχε ανοίξει και η πλατφόρμα έτσι ώστε η ηλικιακή ομάδα 35-39 να μπορεί να κλείνει ραντεβού και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια.

Ενώ είχε προηγηθεί στις 21 Μαΐου, το άνοιγμα της πλατφόρμας για τους πολίτες της ηλικιακής ομάδας 40-44 και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια.

Σημειώνεται ότι στην Ελλάδα, η επιχείρηση “Ελευθερία” και η επιχείρηση “Γαλάζια Ελευθερία” προχωρούν πολύ καλά.

Αυτό , όπως ανέφερε  ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, στην ενημέρωση της Τετάρτης, “αποτυπώνεται και στον επταήμερο κυλιόμενο μέσο όρο εμβολιασμών ανά 100.00 κατοίκους, όπου η Ελλάδα έχει περάσει πλέον στην τρίτη θέση μεταξύ 27 χωρών της ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του “Our World in Data”.

 

Διαφήμιση