Αρχική Ειδήσεις ΔΕΗ: Δύο θύματα σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στον Άγιο Δημήτριο

ΔΕΗ: Δύο θύματα σε θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στον Άγιο Δημήτριο

0
ΔΕΗ
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Δύο άτυχοι εργαζόμενοι είναι τα θύματα εργατικού ατυχήματος που έλαβε χώρα στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής σε έργο αποθείωσης της Μονάδας 5 του Αγίου Δημητρίου Αττικής, όπως ανακοινώνει η ΔΕΗ.

Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία ΑΒΑΞ και οι δύο εργαζόμενοι απασχολούνταν στον υπερεργολάβο MUEHLHAN Cyprus Ltd του αναδόχου.

Αυτή τη στιγμή, εξετάζονται τα αίτια και οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος από τις αρμόδιες αρχές. Ενώ, η ΔΕΗ ζητά την πλήρη διερεύνηση και θα παράσχει κάθε διευκόλυνση.

“Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για την απώλεια των δύο άτυχων εργαζομένων και τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειές τους”, καταλήγει η ανακοίνωση της Επιχείρησης.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Κώστα Σκρέκα

Συλλυπητήριο μήνυμα για το δυστύχημα, απεύθυνε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας:

“Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου για τον θάνατο των δύο εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους σήμερα κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αποθείωσης στη Μονάδα 5 του Αγίου Δημητρίου. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στις οικογένειας των δύο άτυχων εργαζομένων. 

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η ΔΕΗ έχουν ζητήσει την πλήρη διερεύνηση των αιτιών και των συνθηκών του δυστυχήματος”, καταλήγει.

Διαφήμιση