Αρχική Επιχειρείν ACS: Συμμετοχή στο πρόγραμμα Amber Alert Hellas για εξαφανισμένα παιδιά σε συνεργασία...

ACS: Συμμετοχή στο πρόγραμμα Amber Alert Hellas για εξαφανισμένα παιδιά σε συνεργασία με “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

0
acs
Διαφήμιση

Σε μια νέα δράση συμμετοχής στο πρόγραμμα Amber Alert Hellas για εξαφανισμένα παιδιά, προχωρά η ACS στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με “Το Χαμόγελο του Παιδιού“.

Συγκεκριμένα, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα στέλνει κάθε εικόνα ενεργοποιημένου Amber Alert με τα στοιχεία του εξαφανισμένου παιδιού στην ACS, η οποία θα την εμφανίζει στα φορητά τερματικά (PDAs) των διανομέων της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο σύστημα ACS Online, στο οποίο εργάζονται οι υπάλληλοι των κεντρικών υπηρεσιών και των καταστημάτων της εταιρείας.

Επιπλέον, το Amber Alert θα εμφανίζεται και στις σελίδες Social Media της εταιρείας (Facebook, Instagram, LinkedIn). Σημειώνεται ότι το εκάστοτε Amber Alert θα προβάλλεται άμεσα στις οθόνες εργασίας όλου του προσωπικού της ACS Πανελλαδικά μέσω ειδικής εφαρμογής που υλοποίησε εσωτερικά η κεντρική εταιρεία, για αυτόματη σύνδεση με τα συστήματά της, ώστε οι εργαζόμενοί της να ενημερώνονται από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισης ενός παιδιού.

Ε. Χάραρη: “Θα είμαστε αρωγοί σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο”

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Έλια Χάραρη, Marketing and Corporate Sustainability Manager της ACS: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ένα από τα δυσκολότερα θέματα που αντιμετωπίζει, την πολύτιμη συνδρομή του στην εύρεση εξαφανισμένων παιδιών, με τη βοήθεια των ανθρώπων της ACS, που αριθμούν πάνω από 3.000 άτομα σε όλη τη χώρα. Ειδικά οι διανομείς της βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση και έχουν περισσότερες πιθανότητες από όλους μας να συναντήσουν ένα εξαφανισμένο παιδί ή να δώσουν μια πληροφορία που θα φέρει ένα παιδί πίσω στους δικούς του ανθρώπους. Mε τη βοήθεια της τεχνολογίας θα είμαστε αρωγοί σε αυτό το πολύ σημαντικό έργο“.

Οι 4 κοινωνικοί πυλώνες του προγράμματος ΕΚΕ της ACS

Σημειώνεται ότι, η ACS στηρίζει από το 2005Το Χαμόγελο του Παιδιού” με υπηρεσίες ταχυμεταφοράς, ενώ θα συνεχίσει να υλοποιεί τέτοιου είδους ενέργειες, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια και το οποίο επικεντρώνεται σε 4 κοινωνικούς πυλώνες:

  • την ανταπόκριση σε έκτακτη ανάγκη/φυσική καταστροφή και δράσεις πανελλαδικής εμβέλειας
  • την προστασία της φύσης
  • την ενίσχυση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς
  • τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΙνδονησία πλημμύρες: Περισσότερα από 70 άτομα έχασαν τη ζωή τους – Δεκάδες αγνοούμενοι
Επόμενο άρθροΗ παλιά ΠΥΡΚΑΛ μεταμορφώνεται σε κυβερνητικό πάρκο – Εξοικονόμηση 1 δισεκ. ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ