Αρχική Ειδήσεις Τέσσερις γυναίκες ύψωσαν τη γαλανόλευκη στους 4 πυλώνες της Γέφυρας Ρίου –...

Τέσσερις γυναίκες ύψωσαν τη γαλανόλευκη στους 4 πυλώνες της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

0
ΓΕΦΥΡΑ 25.03.2021
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Την έπαρση των τεσσάρων γαλανόλευκων σημαιών στους τέσσερεις πυλώνες της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», για την επέτειο των διακοσίων χρόνων από την εθνεγερσία του 1821, ανέλαβαν τέσσερις γυναίκες εργαζόμενες στη Γέφυρα.

Ο στολισμός της γέφυρας από τις 4 γυναίκες σηματοδοτεί τη συνειδητή σύνδεση της Εθνικής μας Γέφυρας με την Ελληνίδα γυναίκα, μέσα από τις τρεις θηλυκού γένους λέξεις «ΕΛΛΑΔΑ – ΣΗΜΑΙΑ – ΓΕΦΥΡΑ» που κάνουν τον Ελληνισμό περήφανο.

Πέραν της επαγγελματικής επάρκειας που χαρακτηρίζει όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες που στελεχώνουν το εταιρικό δυναμικό της Γέφυρας, για τον σημαιοστολισμό προκρίθηκε η επιλογή προσώπων που διακρίνονται και για την εθελοντική αυτοπροσφορά τους για δράση στον στίβο της κοινωνικής αλληλεγγύης.

ΓΕΦΥΡΑ 25.03.2021 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Συγκεκριμένα, η Κυριακή Αποστολίδη, η Κατερίνα Βελέντζα, η Ελένη Κονδύλη και η Σταματία Μπισμπίκη που ύψωσαν τη σημαία στις κορυφές των πυλώνων, επωμίζονται την υλοποίηση προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την υποστήριξη μειονεκτουσών ομάδων του πληθυσμού, στο πλαίσιο δράσεων της Α.Μ.Κ.Ε. «Σύνδεσμος VINCI» που έχει ιδρύσει στην Ελλάδα ο Όμιλος VINCI, κύριος μέτοχος της παραχωρησιούχου ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.

Αποτίνοντας ιστορικό φόρο τιμής στην Ελληνίδα μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. επαναβεβαιώνει τον προσανατολισμό της για συμβάδιση με όλες τις γυναίκες που τιμούν τη θηλυκή Ελλάδα, αγωνιζόμενες για την αξιοπρέπεια, τα δικαιώματα και την κοινωνική τους πρόοδο.

Διαφήμιση