Αρχική Πολιτισμός Γίνε κομμάτι της Τέχνης μέσα από διαδικτυακές εικαστικές εκθέσεις – Εικόνες

Γίνε κομμάτι της Τέχνης μέσα από διαδικτυακές εικαστικές εκθέσεις – Εικόνες

0
Τουρναβίτη Ευτυχία, Ανάδυση
Ανάδυση - Τουρναβίτη Ευτυχία
Διαφήμιση

Αναπόσπαστο κομμάτι της τέχνης (be pART of ART) και των εικαστικών μας καλεί να γίνουμε η πολιτιστική ιστοσελίδα art-profiles.net, μέσα από 12 διαδικτυακές εκθέσεις διαφορετικής θεματολογίας και με την ανακοίνωση του project 12MONTHS – ARTonline.

Συγκεκριμένα, κάθε μήνα μια διαφορετική ομαδική εικαστική έκθεση παρουσιάζεται σταδιακά στην ιστοσελίδα, ενώ στο τέλος του κάθε μήνα ολοκληρώνεται με το επίσημο βίντεο κλιπ της που περιλαμβάνει τα έργα – συμμετοχές της στο κανάλι Dimitris Lazarou στο YouTube.

ΘΩΜΑΪΣ ΦΕΚΑ, FRIDA
Θωμαϊς Φέκα – Frida
Βασίλης Αξελής. Οι μοιρολογίστρες, 50x50cm, Ελαιογραφία σε ξύλο
Βασίλης Αξελής – Οι μοιρολογίστρες, 50x50cm, Ελαιογραφία σε ξύλο

Στο ίδιο κανάλι που δημιουργός του είναι ο εκπαιδευτικός, διοργανωτής ομαδικών εικαστικών εκθέσεων και ραδιοφωνικός παραγωγός, Δημήτρης Λαζάρου, ανακοινώθηκαν πολύ πρόσφατα μέσα από επίσημο βίντεο οι διαδικτυακές εκθέσεις του project .

Μάρτιος: Woman Evolution 200

Είναι έκθεση σε εξέλιξη που τα έργα της συνεχώς ανανέονται, καθώς οι συμμετοχές των εικαστικών συνεχίζονται. Πρόκειται για μια έκθεση αφιερωμένη στη γυναίκα και την εξέλιξη της τα 200 χρόνια που έχουν περάσει από την Επανάσταση του 1821. Στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου θα παρουσιαστεί το επίσημο βίντεο της έκθεσης στο οποίο η βραβευμένη σκηνοθέτης Μαρία Κατσιώνη θα διαβάζει κείμενα που αφορούν κάθε Γυναίκα.

Helen Mudie Ioannidou, Girls.Friends.
Girls.Friends – Helen Mudie Ioannidou

Απρίλιος: Find me – Adopt me

Είναι μία έκθεση αφιερωμένα στα αδέσποτα ζώα και τις υιοθεσίες τους για μια καλύτερη ζωή όχι μόνο για τα ίδια, αλλά και για τους ανθρώπους που τα υιοθετούν.

Μάϊος: μαμά – mama

Είναι μία έκθεση αφιερωμένη στη μητέρα, τον άνθρωπο που προσφέρει ζωή.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – Θ-EROS I, II και III

Εκθέσεις αφιερωμένες στο Ελληνικό καλοκαίρι με λέξεις κλειδιά για κάθε μήνα. Έτσι ο Ιούνιος έχει λέξη – κλειδί την Ελλάδα, ο Ιούλιος τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ ο Αύγουστος τον έρωτα.

Σεπτέμβριος: Focus

Μία έκθεση που μας βοηθά να επικεντρωθούμε στους στόχους μας.

Οκτώβριος: Prolepsis

Μία έκθεση αφιερωμένη στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Νοέμβριος: SPEAK #VIOLENCE# is still here

Μία έκθεση για τις μορφές βίας που ακόμα είναι εδώ.

Δεκέμβριος: New year – New ME

Μία έκθεση αφιερωμένη στους καινούριους μας εαυτούς, γιατί έρχεται μια καινούρια χρονιά.

Παράλληλα για κάθε έργο δημιουργείται ολιγόλεπτη παρουσίαση σε video που προβάλλεται τόσο στα social media του Δημήτρη Λαζάρου αλλά και στα social media του δημιουργού του.

Η συμμετοχή των εικαστικών στις παραπάνω εκθέσεις είναι δωρεάν.

Ελευθερία Γεωργιάδου, Thoughts
Ελευθερία Γεωργιάδου – Thoughts

Σημειώνεται ότι οι εκθέσεις, του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου, με τα επίσημα video από τα έργα – συμμετοχές έχουν αναρτηθεί στο κανάλι Dimitris Lazarou στο YouTube.

Διαφήμιση