Αρχική Επιχειρείν Finance Club UoM: Διαγωνισμός “Traders Trophy Challenge 3” – Πώς θα λάβεις...

Finance Club UoM: Διαγωνισμός “Traders Trophy Challenge 3” – Πώς θα λάβεις μέρος – Τα έπαθλα

0
trading 2021 FinanceClubUoM
Διαφήμιση

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το Finance Club UoM παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλη η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας, διοργανώνει τον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό με τίτλο “Traders Trophy Challenge 3” αυτή τη χρονιά με τη διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα της EverFx.com.

Μέσα από το διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ανταγωνιστούν μαζί με άλλα άτομα τα οποία έχουν κοινό ενδιαφέρον το χρηματιστήριο, καθώς επίσης την ευκαιρία να πειραματιστούν σε ένα εύχρηστο περιβάλλον που χρησιμοποιούν επαγγελματίες traders.

Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε δύο φάσεις στο training period (31 Μαρτίου – 7 Απριλίου) και στο trading period (12 Απριλίου – 30 Απριλίου). Φυσικά κάθε διαγωνισμός έχει και τα δικά του έπαθλα που δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από 150€ στον 1ο νικητή, 100€ στον 2ο νικητή, και 50€ στον 3ο νικητή.

επαθλα

Για να συμμετάσχει κανείς στο διαγωνισμό αρκεί να συμπληρώσει μία αίτηση κάνοντας παράλληλα και την εγγραφή του στην πλατφόρμα της EverFx.com μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 πατώντας ΕΔΩ.

Διαφήμιση