Αρχική Ενέργεια Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νυρεμβέργη, μετά από πυρκαγιά σε μονάδα παραγωγής...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Νυρεμβέργη, μετά από πυρκαγιά σε μονάδα παραγωγής ενέργειας

0
πυρκαγιά εργοστάσιο

Σύνταξη: ecozen.gr

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται από σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου η Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Αιτία, τεράστια πυρκαγιά, σε εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στη γερμανική περιφέρεια της Φρανκονίας.

Η πόλη ανακοίνωσε ότι οι συνέπειες της πυρκαγιάς επηρεάζουν την παροχή τηλεθέρμανσης στις περιοχές Gebersdorf και Röthenbach. Δηλαδή θέρμανση και ζεστό νερό, εν’ μέσω της κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα.
Η πόλη και ο προμηθευτής ενέργειας N-Ergie δημιούργησαν ομάδες κρίσεων.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν την κατάσταση ακόμη πιο σοβαρή, καθώς η γερμανική μετεωρολογική υπηρεσία στη Νυρεμβέργη προβλέπει χαμηλά επίπεδα έως και -16 βαθμούς.

Άγνωστα τα αίτια της πυρκαγιάς

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου και ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο.
Το εργοστάσιο βρίσκεται σε προσωρινή διακοπή λειτουργίας.

Τα αιτία της πυρκαγιάς στο εργοστάσιο είναι ακόμα άγνωστα. Η φωτιά, ξέσπασε στο ισόγειο. Και με ταχύτητα εξαπλώθηκε. Με τις φλόγες να φτάνουν σε ύψος τουλάχιστον 80 μέτρων, όπως είπε η πυροσβεστική.

Οι κατασκευαστές της N-Ergie εργάζονται για να δημιουργήσουν μια μεταβατική τροφοδοσία. Χρησιμοποιώντας κινητές πηγές θερμότητας. Και ζήτησαν από τους κατοίκους της Νυρεμβέργης να χρησιμοποιούν με φειδώ θέρμανση και ζεστό νερό.

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here