Αρχική Ειδήσεις Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο “Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα” της...

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο “Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα” της Βίβιαν Ινώς Τσαμαδού, Εκδόσεις Μάρτης

0
Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο “Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα” της Βίβιαν Ινώς Τσαμαδού, Εκδόσεις Μάρτης
Διαφήμιση

Το ενημερωτικό site www.ecozen.gr και οι εκδόσεις Μάρτη προσφέρουν σε 3 αναγνώστες μας τη δυνατότητα να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα” της Βίβιαν Τσαμαδού.

“Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα ”είναι το πρώτο βιβλίο μιας πρωτότυπης σειράς περιπετειών μάγων στη Ελλάδα. Η ιστορία εκτυλίσσεται από το 1984 έως το 2064. Η αφήγηση έχει φαντασία, μυστήριο αλλά και χιούμορ. Ενσωματώνει ένα μείγμα αναφορών από την κλασική λογοτεχνία μέχρι Harry Potter και Game of Thrones. Γι’ αυτό το βιβλίο διαβάζεται ευχάριστα και από ενήλικες που αγαπούν τα παιδικά best sellers της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Σας αρέσει ο Χάρι Πότερ;
Γνωρίστε τώρα τις ελληνίδες μάγισσες!

Η ατρόμητη Ρεγγίνα, η σοβαρή Ρόζα και η σκανταλιάρα Νόρα, είναι αδελφές από διαφορετικούς γονείς, σε μια αγαπημένη οικογένεια. Η δράση εκτυλίσσεται μέσα από τα ημερολόγιά τους. Οι τρεις αδελφές έρχονται αντιμέτωπες με τους μοχθηρούς καραμάγους με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Νόρα δημιουργεί ένα “δημιουργικό χάος”, η Ρόζα νιώθει ανασφάλεια όμως εντοπίζει ένα μεγάλο μυστικό, ενώ η Ρεγγίνα ψάχνει την αλήθεια για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα της. Παρά τις δυσκολίες, οι ηρωίδες δεν το βάζουν κάτω. Άλλωστε οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα.

Εκδόσεις Μάρτης

Συγγραφέας: Βίβιαν Ινώ Τσαμαδού

Εικονογράφηση: Κατερίνα Σισκοπούλου

Μεγάλος Διαγωνισμός: Κερδίστε το βιβλίο “Οι μάγισσες δεν πιστεύουν στα δάκρυα” της Βίβιαν Ινώς Τσαμαδού, Εκδόσεις Μάρτης

Όροι συμμετοχής

Ο διαγωνισμός άρχισε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021. Στην κλήρωση θα λάβουν μέρος όσοι πραγματοποιήσουν τρία απλά βήματα που αναφέρουμε στη συνέχεια και συμφωνούν με τους όρους του διαγωνισμού που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Για να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Ecozen θα πρέπει:

  • Να κάνετε like στους Εκδόσεων Μάρτης, Βίβιαν Τσαμαδού και Ecozen.gr.
  • Έπειτα πατήστε εδώ για να κάνετε share τον διαγωνισμό μας.
  • Τέλος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αναφέροντας το όνομά σας για να λάβετε μέρος στη κλήρωση, καθώς και ένα email επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή με τον νικητή.

Οι τυχεροί που θα κερδίσουν τα βιβλία θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα τρία βήματα ώστε να ενταχθούν στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε! Θα ανακοινώσουμε τους τυχερούς σύντομα!

Η Συγγραφέας

Βίβιαν Ινώς Τσαμαδού

Η Βίβιαν-Ινώ Τσαμαδού γεννήθηκε στην Αθήνα. Έζησε πολλά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου απέκτησε πτυχίο BA από το University of Maryland και μεταπτυχιακό MA Foreign Studies από το American University με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της δούλευε με πλήρη απασχόληση στην Παγκόσμια Τράπεζα για να συντηρήσει τον κόστος ζωής της. Επέστρεψε στην Ελλάδα και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, σε διευθυντικές θέσεις επικοινωνίας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Στο πλαίσιο της εργασίας της, είναι μέντορας και διδάσκει επιχειρηματική γραπτή επικοινωνία σε startups, φοιτητές και μαθητές. Παράλληλα ζει μία δεύτερη ζωή μέσα από τη δημιουργική γραφή στο blog της.  Αυτό είναι το πρώτο της βιβλίο.

Blog: survivalbox.gr

Instagram: Vivian Tsamadou

Διαφήμιση