Αρχική Ειδήσεις ΔΕΔΔΗΕ: Επανήλθε το ρεύμα στις Σποράδες

ΔΕΔΔΗΕ: Επανήλθε το ρεύμα στις Σποράδες

0
διακοπή ρεύματος
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Επανήλθε μετά από μία ολόκληρη μέρα, το σύστημα επανηλεκτροδότησης των Σποράδων, αφού αποκαταστάθηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πτώση δέντρων στις δύο γραμμές Μέσης Τάσης, οι οποίες είναι υπεύθυνες για την τροφοδότηση των νησιών στο χερσαίο κομμάτι του δικτύου στο Πήλιο.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ έως το απόγευμα της Δευτέρας έχουν αποκατασταθεί τα σοβαρότερα προβλήματα ηλεκτροδότησης που προέκυψαν από τη σφοδρή κακοκαιρία «Μήδεια».

Παράλληλα, αναφορικά με την Αττική έχουν αποκατασταθεί τα προβλήματα στις περιοχές, στις οποίες κυρίως λόγω της πτώσης των δέντρων προκλήθηκαν ζημιές στο Δίκτυο. Μάλιστα, τα συνεργεία αποκαθιστούν μεμονωμένες βλάβες στα Βόρεια Προάστια και στους μικρούς οικισμούς στην περιοχή του Ωρωπού.

Επιπλέον, στην Εύβοια όπου ήδη από χθες είχαν παρουσιαστεί εκτεταμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την επαναφορά ρεύματος σε αρκετά χωριά από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας.

Στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες και δεν υπάρχει κάποια σοβαρή ζημιά στο Δίκτυο εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Σημειώνεται ότι, αύριο το πρωί στις 08.30 ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωνσταντίνος Σκρέκας μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΑΔΜΗΕ, Μάνος Μανουσάκης θα επισκεφθούν το Κέντρο Ελέγχου Ενέργειας του ΑΔΜΗΕ στο Κρυονέρι.

Διαφήμιση