Αρχική Καταστροφές Ακόμα χωρίς ρεύμα 3.500 νοικοκυριά-Ανοίγουν στην Αττική, μαγαζιά που πωλούν συσκευές θέρμανσης

Ακόμα χωρίς ρεύμα 3.500 νοικοκυριά-Ανοίγουν στην Αττική, μαγαζιά που πωλούν συσκευές θέρμανσης

0
κακοκαιρία
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Συνεχίζουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ τις εργασίες στις γραμμές Μέσης Τάσης στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο. Με στόχο να αποκατασταθεί η παροχή σε ρεύμα άλλων περίπου 3.500 νοικοκυριών, όπως ενημέρωσε το πρωί ο ΔΕΔΔΗΕ.

Η χιονόπτωση που έπληξε τις περιοχές των Βορείων Προαστίων, συνεχίζει να προκαλεί πτώσεις δέντρων. Λόγω του συσσωρευμένου όγκου χιονιού.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500, μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

καλοριφέρ

Ανοίγουν στην Αττική, λόγω κακοκαιρίας μαγαζιά που πωλούν συσκευές θέρμανσης

Εκτάκτως ανοίγουν συγκεκριμένα μαγαζιά στα βόρεια και ανατολικά της Αττικής, για να αγοράσουν οι πολίτες θερμαντικές συσκευές. Αυτό ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η απόφαση αφορά επιχειρήσεις που πωλούν λιανικά σώματα καλοριφέρ, θερμαντήρες και θερμάστρες.
Και πάρθηκε, λόγω των επιπτώσεων που επέφεραν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών -τα οποία έπληξαν κυρίως τον Βόρειο και Ανατολικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής- και της ανάγκης να προμηθευτούν τα νοικοκυριά, κυρίως εξοπλισμό θέρμανσης.

Από σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και έως και τις 28 Φεβρουαρίου, επιτρέπεται η λειτουργία των επιχειρήσεων που διαθέτουν τους παρακάτω Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ):

  • ΚΑΔ 47.52.45.06 → Λιανικό εμπόριο σωμάτων καλοριφέρ για κεντρική θέρμανση, που δεν θερμαίνονται ηλεκτρικά, από σίδηρο ή χάλυβα.
  • ΚΑΔ 47.59.58.16 → Λιανικό εμπόριο θερμαντήρων αέρα ή διανεμητών θερμού αέρα π.δ.κ.α. από σίδηρο ή χάλυβα, μη ηλεκτρικών.
  • ΚΑΔ 47.59.58.22 → Λιανικό εμπόριο μερών θερμαστρών, κουζινών, συσκευών για το ζέσταμα φαγητών και παρόμοιων μη ηλεκτρικών οικιακών συσκευών.

Τα μαγαζιά αυτά θα ανοίξουν με βάσει τα μέτρα κατά του κορονοϊού που ισχύουν ήδη. Οι επιχειρήσεις πρέπει να τηρούν την αναλογία ενός ατόμου για κάθε 25 τμ.
Οι δε πολίτες να στέλνουν sms 2 στο 13033 ή να συμπληρώνουν έντυπη βεβαίωση και να χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μάσκα.

 

Διαφήμιση