Αρχική Περιβάλλον Ποιος υπερήρωας είναι ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον

Ποιος υπερήρωας είναι ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον

0
υπερήρωες
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Οι αγαπημένοι μας υπερήρωες σώζουν πάντα τον κόσμο. Αλλά ποιος υπερήρωας τα “παίζει όλα για όλα”, όταν πρόκειται για την προστασία του περιβάλλοντος;

Την απάντηση δίνει ο ιστότοπος εξοικονόμησης ενέργειας Save On Energy μετά από έρευνα. Που στόχο έχει να αποκαλυφθούν οι πιο φιλικοί και λιγότερο φιλικοί προς το περιβάλλον υπερήρωες σήμερα.

Το Save on Energy ανέλυσε και ταξινόμησε κάθε υπερήρωα που αγαπούν τα παιδιά, σύμφωνα με πέντε κριτήρια.

Ποια είναι τα πέντε κριτήρια

  • Ήθος και ιστορικό = Από τι είδους πατρίδα προέρχεται και ποια είναι η στάση του απέναντι στον πλανήτη και τα οικοσυστήματα;
  • Προσωπική σύνθεση = Έχει φυσική ικανότητα ή δύναμη και πώς τα απέκτησε;
  • Πρώτες πιθανότητες ζημιάς = Πόσο θα μπορούσε η φυσική ικανότητα του να βλάψει τον πλανήτη;
  • Επιλογή όπλων = Τι είδους όπλα χρησιμοποιεί και πώς επηρεάζει το περιβάλλον;
  • Επιλογή μεταφοράς = Σπαταλά ενέργεια και καύσιμα που οδηγούν στον προορισμό του ή τηλεμεταφέρεται ή κάνει πιο πράσινες ταξιδιωτικές επιλογές;

Επιπλέον, με την πιο πρόσφατη ταινία box office για τον καθένα τους, μετρήθηκαν οι φορές που προκάλεσαν ζημιά στο περιβάλλον ή την απέτρεψαν. Βαθμολογώντας όμως και τον τρόπο.

Όπου δεν υπήρχε μια ταινία αφιερωμένη αποκλειστικά σε έναν υπερήρωα, χρησιμοποιήθηκε η επόμενη καλύτερη ταινία στην οποία συμμετείχαν. Όπως για παράδειγμα η Guardians of the Galaxy για τους Star-Lord, Gamora, Groot, Rocket και Drax.

Οι φιλικοί στον πλανήτη υπερήρωες

Με συνολικά 127 πόντους, ο Spider-man θεωρείται ότι οδηγεί τον πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, ακολουθούμενος από τους Aquaman με 126 πόντους, Storm με 123 και Black Widow με 116.

Οι Spider-man και Aquaman έλαβαν υψηλή βαθμολογία για το πώς επιλέγουν να μετακινηθούν. Και οι δύο επιλέγουν φυσικές μορφές διέλευσης.
Ο Spider-man περιστρέφεται στα κτίρια και ο Aquaman κολυμπά με υπερηχητική ταχύτητα.

υπερήρωας

Οι μη φιλικοί στον πλανήτη υπερήρωες

 

Δυστυχώς, ο Iron Man είναι ο λιγότερο πράσινος υπερήρωας. Με ένα μόνο σημείο για το ήθος και το υπόβαθρο, έχοντας μόνο 24 πόντους – 103 πόντους λιγότερο από τον Spider-Man στην πρώτη θέση.
Ο Batman ήταν κι αυτός πίσω με 3 πόντους. Ίσως κατανοητό, αφού το Batmobile είναι σίγουρα μια σημαντική πηγή ρύπανσης.

υπερήρωες 1

 

 

 

Διαφήμιση