Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια Η Άνδρος στη λίστα με τους πιο αγαπητούς προορισμούς για το 2021

Η Άνδρος στη λίστα με τους πιο αγαπητούς προορισμούς για το 2021

0
Άνδρος
Εικόνα: ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/eurokinissi
Διαφήμιση

Ευχάριστα τα νέα για την Άνδρο, το βορειότερο νησί των Κυκλάδων, αφού συγκαταλέγεται στη λίστα των New York Times, με τους 52 πιο αγαπητούς προορισμούς για το 2021.

Με τίτλο «Η φιλοξενία είναι στην καρδιά του νησιού», η αναγνώστρια και συντάκτρια του άρθρου για την Άνδρο, Maria Dal Pan, τονίζει ότι το ελληνικό νησί δεν έπαψε ποτέ να διατηρεί την αυθεντικότητά της στο πέρασμα των δεκαετιών.

Άνδρος
Εικόνα: ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/eurokinissi

«Η σπουδαία αυτή διάκριση έχει διπλή αξία και σημασία, εάν ληφθεί υπόψη πως η Άνδρος είναι ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που φιλοξενεί η λίστα και πως το κριτήριο επιλογής ήταν να ξεχωρίσουν όσα μέρη ανά τον κόσμο κατόρθωσαν να εμπνεύσουν, να ικανοποιήσουν και να χαλαρώσουν τους ταξιδιώτες, υπό τις δυσμενείς συνθήκες του προηγούμενου έτους. Ευχαριστούμε θερμά την εξαιρετική δημιουργό του άρθρου, όλους τους φίλους μας για την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους φορείς που συμβάλλουν καθημερινά στην προβολή της Ελλάδας, όπως τα Γραφεία ΕΟΤ και το Γενικό Προξενείο μας στη Νέα Υόρκη», υπογράμμισε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Άνδρου, Νίκος Μουστάκας.

Άνδρος
Εικόνα: pixabay

Αξίζει να σημειώσουμε, πως η Άνδρος καταλαμβάνει την 25η μεταξύ 52 θέσεων, ανάμεσα σε προορισμούς από χώρες όπως Ουαλία, Ινδία, Ιράν, Κολομβία, Αίγυπτο, Ισπανία, Κόστα Ρίκα, Σενεγάλη, Αγγλία, Μαρόκο, Ισλανδία, Ιορδανία, Κίνα, Σκωτία, Μεξικό, ΗΠΑ, Μπουρκίνα Φάσο, Παραγουάη, Λίβανο, Ρωσία, Ρουμανία, Αυστραλία, Περού, Πακιστάν, Νορβηγία, Καναδά, Καραϊβική, Ιαπωνία, Φιλιππίνες, Νέα Ζηλανδία, Βιετνάμ, Κιργιστάν, Νότια Αφρική και Φινλανδία.

Άνδρος
Εικόνα: ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ/eurokinissi

Λίγα λόγια για την Άνδρο

Η Άνδρος είναι νησί του Αιγαίου Πελάγους και το βορειότερο των Κυκλάδων. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση νησί, μετά τη Νάξο. Ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 9.170 μόνιμους κατοίκους. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Άνδρος ή Χώρα και το λιμάνι του είναι το Γαύριο.

 

 

Διαφήμιση