Αρχική COVID-19 Twitter: Τέλος σε ψευδή, παραπλανητικά μηνύματα για τα εμβόλια COVID-19

Twitter: Τέλος σε ψευδή, παραπλανητικά μηνύματα για τα εμβόλια COVID-19

0
Twitter
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Το Twitter ανακοίνωσε ότι θα αναγκάσει χρήστες του, να αφαιρέσουν tweet που περιέχουν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια COVID-19.

“Από την επόμενη εβδομάδα, θα δώσουμε προτεραιότητα στην κατάργηση των πιο επιβλαβών παραπλανητικών πληροφοριών, ανέφερε η εταιρεία.

Και κατά τις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουμε να επισημαίνουμε tweets που περιέχουν δυνητικά παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με το εμβόλιο”.

Ως εκ τούτου, τυχόν tweets με θεωρίες συνωμοσίας που ισχυρίζονται ότι οι ανοσοποιήσεις και τα εμβόλια χρησιμοποιούνται για σκόπιμη πρόκληση βλάβης ή για τον έλεγχο των πληθυσμών θα αφαιρεθούν.

Η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων θα αρχίσει να επιβάλλει αυτήν την πολιτική από τις 21 Δεκεμβρίου.

Στις αρχές του 2021, θα προειδοποιήσει για tweets που “προωθούν αβάσιμες φήμες, αμφισβητούμενες αξιώσεις. Καθώς και ελλιπείς ή εκτός πλαισίου πληροφορίες σχετικά με τα εμβόλια”.
Αυτές οι προειδοποιήσεις θα συνοδεύονται από συνδέσμους με έγκυρες πληροφορίες για τη δημόσια υγεία. Καθώς και για την παροχή πρόσθετου πλαισίου και πληροφοριών σχετικά με την ασθένεια και την πανδημία.

Σύμφωνα με την τρέχουσα πολιτική, το Twitter καταργεί ήδη tweets που περιέχουν ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα ή / και την ασφάλεια ή προληπτικά μέτρα, θεραπείες ή άλλες προφυλάξεις για τον περιορισμό της εξάπλωσης της θανατηφόρας νόσου.

Διαφήμιση