Αρχική Πολιτισμός Το μυστήριο με τους μονόλιθους συνεχίζεται – Εντοπίστηκε και στη Ρουμανία

Το μυστήριο με τους μονόλιθους συνεχίζεται – Εντοπίστηκε και στη Ρουμανία

0
μονόλιθος Ρουμανία
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozengr

Το μυστήριο με τους μονόλιθους συνεχίζεται. Ο μονόλιθος που εντοπίστηκε αρχικά σε ένα απομακρυσμένο τμήμα της Γιούτα προκάλεσε μεγάλο κύμα συζητήσεων, με τον κόσμο να αναρωτιέται για την προέλευση του. Η εμφάνιση του αποτέλεσε μυστήριο από την πρώτη στιγμή, το οποίο συνεχίστηκε με την εξαφάνιση του λίγο αργότερα. Παράλληλα, με την από μηχανής θεού εξαφάνιση του μονόλιθου στην Γιούτα ένας νέος εμφανίζεται στη Ρουμανία. Η όλη ιστορία δεν αποτελεί μόνο ένα ανεξήγητο μέχρι στιγμής μυστήριο, αλλά φαίνεται σαν να έχει μετατραπεί πλέον σε ένα περίεργο “παιχνίδι” με μονόλιθους.

Συγκεκριμένα, στις 26 Νοεμβρίου εντοπίστηκε στην πόλη Piatra Neamţ της Ρουμανίας, ένας μεταλλικός μονόλιθος με ύψος περίπου 4 μέτρα.

Η ακριβής τοποθεσία του μονόλιθου φαίνεται να είναι το Ceahlău Massif, ένα από τα διασημότερα βουνά της Ρουμανίας, σε ένα σημείο λίγα μέτρα μακριά από γνωστό αρχαιολογικό χώρο, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Εξετάζουμε την παράξενη εμφάνιση του μονόλιθου. Βρίσκεται σε ιδιωτική ιδιοκτησία, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του. Βρίσκεται σε προστατευόμενη περιοχή σε αρχαιολογικό χώρο, υπογράμμισε
ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Πολιτισμού της χώρας.

Οι υποθέσεις και τα σενάρια που γίνονται γύρω από τον μονόλιθο ποικίλουν. Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για καλλιτεχνική παρέμβαση και κάποιοι άλλοι μιλούν για εξωγήινους.

Διαβάστε περισσότερα:

Διαφήμιση