Αρχική Επιχειρείν Η Schneider Electric παρουσίασε τις καινοτόμες ξενοδοχειακές λύσεις της

Η Schneider Electric παρουσίασε τις καινοτόμες ξενοδοχειακές λύσεις της

0
Schneider Electric
Διαφήμιση

H Schneider Electric παρουσίασε τις ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις της στους επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού κλάδου. Πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε στο 100% Hotel Show που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τις 23 έως τις 27 Νοεμβρίου 2020.

Με γνώμονα τις διεθνείς τάσεις, αλλά και τις ανάγκες των πελατών σε παγκόσμιο επίπεδο, η εταιρεία προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα και παράλληλα επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, που συμβάλλουν στη βέλτιστη λειτουργία των ξενοδοχείων και στην εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων, προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια και αξιοπιστία.

Ενημέρωση για τις νέες τάσεις στην ξενοδοχειακή αγορά

Οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, καθώς και για τα προηγμένα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις της για τη βέλτιστη απόδοση, τον έλεγχο και τη διαχείριση κτιρίων, μιλώντας με εκπροσώπους της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, έγινε αναφορά στο ολοκληρωμένο Σύστημα Αυτοματισμού KNX που προσφέρει άνεση και επεκτασιμότητα για κάθε κτίριο καθώς και στην ευρεία σειρά των Data Center, στα UPS, στα διακοπτικά υλικά και στις πρίζες που ταιριάζουν σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες πληροφορήθηκαν για τους σταθμούς EVlink της Schneider Electric που είναι συμβατοί με όλα τα ηλεκτρικά οχήματα, για κατοικίες, δημόσιο parking, εταιρικούς στόλους, εμπορικές ή κατοικημένες περιοχές.

Παράλληλα, αναδείχθηκε η ανοιχτή πλατφόρμα και αρχιτεκτονική EcoStruxure, που συνεισφέρει στη βιωσιμότητα των ξενοδοχείων, με μεγάλες δυνατότητες διασύνδεσης. Η πλατφόρμα αυτή αξιοποιεί την πρόοδο πολλών τεχνολογιών, όπως IoT, mobility, sensing, cloud, analytics και cybersecurity, προκειμένου να υπάρχει καινοτομία σε κάθε επίπεδο, από τα διασυνδεδεμένα προϊόντα και τον τοπικό έλεγχο (edge control), μέχρι τις εφαρμογές, τα analytics και τις υπηρεσίες.

Το όραμα της Schneider Electric για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στην Ελληνική αγορά αφορά τις ψηφιακές τεχνολογίες και το Internet of Things, που επιδρούν αποδεδειγμένα και καθοριστικά σε όλους τους τομείς και οδηγούν σε διαφοροποιημένη εμπειρία του πελάτη και στη βελτίωση της παραγωγικότητας των διαδικασιών.

Διαφήμιση