Αρχική Μεταφορές ΟΜΙΛΟΣ GOLDAIR – Αντίο 2020

ΟΜΙΛΟΣ GOLDAIR – Αντίο 2020

0
Goldair
Διαφήμιση

Ο Όμιλος Goldair αποχαιρετά το 2020 χαρακτηρίζοντας το ως μία “από τις πιο απαιτητικές για το σύνολο των επιχειρήσεων. Και σίγουρα η πιο δύσκολη εδώ και αρκετές δεκαετίες από την πλευρά της ανθρωπιστικής κρίσης που βίωσε και συνεχίζει να βιώνει όλος ο πλανήτης”.

H Εταιρεία αναγνωρίζοντας τον κομβικό της ρόλο στο τουριστικό προϊόν της χώρας, αλλά και με βαθιά συναίσθηση του κοινωνικού της ρόλου, έσπευσε να καταστεί αρωγός στην κοινή προσπάθεια.

Αφενός με την επίδειξη έμπρακτης αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες, αφετέρου τείνοντας χείρα βοηθείας στον κρατικό μηχανισμό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

8 υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ

Με ταχείες διαδικασίες και υπό καθεστώς παγκόσμιας έλλειψης υγειονομικού υλικού, εξασφάλισε με δική της δαπάνη και διέθεσε 8 υπερσύγχρονες κλίνες ΜΕΘ στο Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα και καθώς η χώρα μας είχε κληθεί να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα εθνικής ασφάλειας, από την εργαλειοποίηση από την γειτονική μας Τουρκία των μεταναστευτικών ροών.

Δώρο στην Ελληνική Αστυνομία 3 σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα SUV

Επιδιώκοντας να στηρίξει εμπράκτως το σπουδαίο έργο των Σωμάτων Ασφαλείας στην φύλαξη των ελληνικών και ευρωπαϊκών συνόρων, δώρισε στην Ελληνική Αστυνομία 3 σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα αυτοκίνητα SUV. Ενισχύοντας τις επιχειρησιακές της ανάγκες στον Έβρο και την ευρύτερη περιοχή.

Ωστόσο, παρόλο το ιδιαίτερα δυσχερές οικονομικό και υγειονομικό περιβάλλον στο οποίο κληθήκαμε να λειτουργήσουμε το 2020, ο Όμιλος μας με σταθερά βήματα και αυτοπεποίθηση εφάρμοσε στο ακέραιο το επενδυτικό του πλάνο και διεκδίκησε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Η Goldair Handling ξεκίνησε το 2020 με την δραστηριοποίηση της στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης ως αποκλειστικός πάροχος της υπηρεσίας εξυπηρέτησης επιβατών ΑμεΑ.

Και με αυξητική τάση στην εξυπηρέτηση πτήσεων στο εγχώριο και διεθνές δίκτυο έως και το πρώτο τρίμηνο.

Ο όμιλος Goldair, παρών και έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις

“Ο όμιλος Goldair, αποχαιρετά το 2020 με ανάμικτα συναισθήματα, τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση.
Και δηλώνει παρών και έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις με σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό του και αίσθημα σιγουριάς για τις δυνατότητες και τις προοπτικές του, όπως άλλωστε οφείλει να πράξει ως πρωταγωνιστής στους κλάδους του τουρισμού των logistics”.

 

 

 

 

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here