Αρχική Ειδήσεις Δήμος Αθηναίων: Στο σπίτι διανομή ρούχων, σχολικών, παιχνιδιών στις ευπαθείς ομάδες

Δήμος Αθηναίων: Στο σπίτι διανομή ρούχων, σχολικών, παιχνιδιών στις ευπαθείς ομάδες

0
ρούχα
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Εορταστικός μποναμάς, από τον Δήμο Αθηναίων όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Στις φετινές γιορτές, στόχος του Δήμου Αθηναίων είναι να μη λείψει τίποτα από καμία οικογένεια της πόλης.

Ιδιαίτερα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Εκείνους που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε ευπαθείς ομάδες.

Πόρτα-πόρτα στις γειτονιές της πρωτεύουσας

Με την ελπίδα να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα για όλους, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων ενισχύει τις κοινωνικές του υπηρεσίες.

Πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα στις γειτονιές της πρωτεύουσας, προσφέρει ρούχα, παπούτσια, σχολικά είδη και παιχνίδια στους ωφελούμενους του.
Δηλαδή σε εκείνους που στερούνται ακόμα και βασικά αγαθά της καθημερινότητας.

Πως δίνεται η παραγγελία από δικαιούχους Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Κάθε οικογένεια μπορεί, τηλεφωνώντας απλώς στο 210-8223718, να δώσει την παραγγελία της. Το είδος και το  μέγεθος με τα αγαθά που χρειάζεται.

Στη συνέχεια οι άνθρωποι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. θα διεκπεραιώνουν τα αιτήματα το συντομότερο δυνατόν, ώστε άμεσα και με ασφάλεια να ολοκληρώνεται η κατ’ οίκον διανομή τους.

ρούχα

Τι θα πρέπει να κάνουν όσοι δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες

Παράλληλα, οι ωφελούμενοι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που δεν ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών.

Οι δικαιούχοι θα κάνουν την παραγγελία τους ακολουθώντας την ίδια διαδικασία. Και στη συνέχεια, κάποιο μέλος της οικογένειας τους θα μπορεί να παραλάβει, με προκαθορισμένο ραντεβού, τα προϊόντα από την είσοδο του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών (Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης).

Για την παραλαβή, ο ωφελούμενος θα πρέπει να έχει στείλει SMS μετακίνησης με τον κωδικό 2. Καθώς και να έχει μαζί του έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, άδεια οδήγησης).

Η ανιδιοτελής προσφορά αποτελεί μια από τις πιο βαθιές έννοιες των Χριστουγέννων. Ο Δήμος Αθηναίων μέσα από ένα πλέγμα δράσεων και πρωτοβουλιών φροντίζει έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι της πόλης να βιώσουν το πνεύμα των εορτών. Και να αισθανθούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το γιορτινό κλίμα.

Το πρόγραμμα «Βοήθειας στο Σπίτι Plus»

Υπενθυμίζεται ότι ήδη λειτουργεί το πρόγραμμα «Βοήθειας στο Σπίτι Plus», μέσω του οποίου γίνεται επίσης κατ΄ οίκον διανομή τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες.

Οι κάτοικοι του Δήμου που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-3428745 προκειμένου να υποβάλουν το αίτημα τους.

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕμβόλια: Ποιοι ξεκινούν πρώτοι στην Ελλάδα-“Γκαζώνουν” στην Ευρώπη-Διαψεύδουν οι εταιρείες ύποπτα συστατικά
Επόμενο άρθροΟ “Ιπποκράτης”, άγρυπνος φρουρός της επιχείρησης για τα εμβόλια στην Ελλάδα