Αρχική COVID-19 Έκκληση γιατρού από τη Θεσσαλονίκη στους αρνητές του κορονοϊού

Έκκληση γιατρού από τη Θεσσαλονίκη στους αρνητές του κορονοϊού

0
κορονοϊός σκαι
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Μάχη δίνει καθημερινά το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας με τα περιστατικά κορονοϊού. Σε κάποιες περιοχές όπως στην Θεσσαλονίκη τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολα. Σε περίπου 14 ώρες, σχεδόν γέμισε η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο γιατρός του νοσοκομείου Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη Ελευθέριος Σιώμος, περιγράφει μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, την κατάσταση.
Και προσπαθεί να μας αφυπνίσει με μία δραματική έκκληση.

“Ο Covid-19 υπάρχει”

“Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι»”, λέει χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους αρνητές της ύπαρξης του ιού.

Και αναρωτιέται “θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα;”, αναρωτιέται. Όπως γράφει:

«Χθες η Β ΜΕΘ τέθηκε εκ νέου (2η φορά) στη μάχη έναντι στον covid-19. Πόσος χρόνος νομίζετε χρειάστηκε για να γεμίσει σχεδόν; Να σας πω εγώ: 14 ώρες.

Δεχόμενοι τεράστια πίεση τόσο από τη γενική εφημερία του ΓΝ «Γ.Παπανικολάου», όσο και από νοσοκομεία γειτονικών νομών.

Αν δεν πιστεύετε στη σοβαρότητα της κατάστασης, καλό είναι να συνηθίσετε στο άκουσμα της λέξης «ψεκασμένοι» (ω ναι).

Δεν υπάρχει άλλη αλήθεια, ο covid-19 υπάρχει και οι ηλικίες που νοσούν σοβαρά είναι αρκετά πιο χαμηλές, ίσως επειδή η διασπορά του στο γενικό πληθυσμό είναι τεράστια.

Η χτεσινή μάχη κερδήθηκε με πολύ κόπο (μπράβο στους συναδέλφους), ο πόλεμος όμως μαίνεται με πολλές πολλές μάχες να ναι μπροστά μας.

Εμείς, πρώτα ο Θεός, θα μαχόμαστε, εσείς? Θα κάνετε αυτές τις μάχες να έχουν αντίκρυσμα? Θα πιστέψετε επιτέλους για να τηρήσετε τα μέτρα».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here