Αρχική Ειδήσεις Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

0
πλημμυροπαθείς
Διαφήμιση

Οι πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας, έχουν την ανάγκη μας, τις δύσκολες αυτές ώρες που περνούν.

Την έμπρακτη στήριξη τους στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας δείχνουν ο Δήμος Χαϊδαρίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Θεσσαλών Χαϊδαρίου “Η Θεσσαλική Γη”, με την επικοινωνιακή υποστήριξη της ηλεκτρονικής εφημερίδας aftodioikisinews.gr.

Και καλούν όσους και όσες επιθυμούν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αλληλεγγύης. Συμμετέχοντας στη συγκέντρωση βοήθειας προς τους πληγέντες δυο χωριών της Δημοτικής Ενότητας Κάμπου στην Καρδίτσα, του Αγίου Θεοδώρου και του Προδρόμου.

banner 780x405

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, ως έμπρακτη ένδειξη της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης του και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, προχωρά στην Υιοθεσία των δύο προαναφερόμενων χωριών της Καρδίτσας.

Τα είδη πρώτης ανάγκης

Οι καταστροφές στα νοικοκυριά και στις καλλιέργειες είναι μεγάλες μετά από την πρόσφατη επέλαση του καταστρεπτικού κυκλώνα ΙΑΝΟΥ και ως ένδειξη αλληλεγγύης και πολιτισμού, η συλλογή των παρακάτω πραγμάτων κρίνεται αναγκαία για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων.

  • Είδη οικοσκευής
    κρεβάτια, στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές κλπ
  • Είδη ιματισμού
    (ρουχισμός, υποδήματα)
  • Κλινοσκεπάσματα
    (κουβέρτες, παπλώματα, μαξιλάρια)
    Χαλιά, κουρτίνες
  • Τρόφιμα μεγάλης διάρκειας
    Νερά, γάλατα για μωρά, ελαιόλαδο
  • Είδη καθαριότητας και ευπρεπισμού (χαρτικά, απορρυπαντικά-σαπούνια κλπ)
  • Ελαιοχρώματα
  • Βιβλία και σχολικά είδη

Πληροφορίες για συμμετοχή

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν κάτι από τα παραπάνω μπορούν να προσέρχονται στην ΝΕΛΕ – Στέγη Πολιτισμού (πλησίον Στάση Μετρό Αγίας Μαρίνας), οδός Κολοκοτρώνη 36 κάθε μέρα έως και τις 7 Οκτωβρίου, από τις 5-9 μμ. τηρώντας τους κανονισμούς προστασίας Covid 19.

Για τα αντικείμενα που χρειάζονται μεταφορά με αυτοκίνητο του Δήμου, θα πρέπει όποιος επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία με το 2132047236 κατά το ωράριο λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών.

Αντικείμενα που δεν είναι σε καλή κατάσταση δεν θα συλλέγονται.

Διαφήμιση