Αρχική Ευζωία Οι ξενοδόχοι αναλαμβάνουν δράση με την Αειφόρο Συμμαχία Φιλοξενίας

Οι ξενοδόχοι αναλαμβάνουν δράση με την Αειφόρο Συμμαχία Φιλοξενίας

0
Φιλοξενίας ξενοδοχείο
Διαφήμιση

Οι κορυφαίες ξενοδοχειακές μάρκες του κόσμου, αναλαμβάνουν δράση για την αειφορία. Η Αειφόρος Συμμαχία Φιλοξενίας (Sustainable Hospitality Alliance) συγκεντρώνει 14 από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες στον παλνήτη, ξεκίνησε με το ανανεωμένο όραμα της υπεύθυνης φιλοξενίας για έναν καλύτερο κόσμο.

Ο οργανισμός θα προωθήσει το έργο της Διεθνούς Τουριστικής Εταιρικής Σχέσης, του παγκόσμιου προγράμματος απασχόλησης νέων.
Της Πρωτοβουλίας Καριέρας Νεολαίας και της πλατφόρμας επικοινωνίας αειφορίας Green Hotelier.

Όπως έχουν δείξει οι Στόχοι Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs), τώρα είναι η στιγμή που τα έθνη, οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι πρέπει να αναλάβουν συντονισμένη παγκόσμια δράση.
Για την αντιμετώπιση των σημαντικών κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων που επηρεάζουν τον κόσμο.

Η Sustainable Hospitality Alliance προσφέρει μια γκάμα δωρεάν εργαλείων και πόρων. Που επιτρέπουν σε κάθε ξενοδοχείο να λειτουργεί με υπευθυνότητα και να αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο.

Φιλοξενίας ξενοδοχείο

Συλλογική ευθύνη της βιομηχανία φιλοξενίας

Η Αειφόρος Συμμαχία Φιλοξενίας αντιπροσωπεύει τον τρόπο που η βιομηχανία φιλοξενίας αναλαμβάνει συλλογική ευθύνη.

Για να διασφαλίσει ότι οι προορισμοί και οι κοινότητες υποστηρίζονται και προστατεύονται τώρα και για τις μελλοντικές γενιές.

Ο οργανισμός ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 1992. Από μια κοινοπραξία διευθυντικών στελεχών από 10 παγκόσμιες ξενοδοχειακές εταιρείες. Ως αποτέλεσμα της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη.

Πρώτα γνωστό ως International Hotels Environment Initiative (IHEI). Μετά την ανάπτυξη ισχυρών συνεργασιών και σημαντικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο, ξεκινά τώρα ως ανεξάρτητη οργάνωση.

Τα μέλη της Sustainable Hospitality Alliance αποτελούν το 25% της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας ανά δωμάτιο.
Συμπεριλαμβανομένων των Marriott International, Hilton, IHG, Hyatt και Radisson.

Η Συμμαχία συνεργάζεται με ανώτερα στελέχη, για να αξιολογήσει τις βασικές κοινωνικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις.

Και να δώσει προτεραιότητα στις δραστηριότητες και τα προγράμματά τους όπου μπορούν να έχουν συλλογικά τον πιο θετικό αντίκτυπο.

Ευθυγραμμισμένοι με τους SDG του ΟΗΕ, δεσμεύονται να προωθήσουν τη συνεχιζόμενη δράση για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την απασχόληση των νέων, την κλιματική αλλαγή και τη διαχείριση του νερού.

ξενοδοχείο φιλοξενίας

Η παγκόσμια πανδημία είχε δυσανάλογο αντίκτυπο στη ζωή και τις προοπτικές μεταξύ ήδη ευάλωτων κοινοτήτων.

Καθώς ο κόσμος αρχίζει να ανακάμπτει, ο κλάδος της φιλοξενίας μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην άμβλυνση των κινδύνων που ενδέχεται να προκύψουν από την αυξημένη ευπάθεια των ανθρώπων. Διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η βιομηχανία ξαναγίνει ισχυρότερη και πιο βιώσιμη.

“Η βιομηχανία έχει τη συλλογική δύναμη να οδηγήσει ουσιαστική δράση σε σημαντικά ζητήματα.
Αυτό επισημαίνει ο Μάντου Ρατζές, Διευθύνων Σύμβουλος της Sustainable Hospitality Alliance.

Τα ξενοδοχεία δημιουργούν ετήσια έσοδα άνω των 550 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τις τοπικές οικονομίες. Και παρέχουν ευκαιρίες σε κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την κλίμακα για να καλλιεργήσουμε περιβάλλοντα χωρίς αποκλεισμούς. Όπου οι νέες ευκαιρίες προσεγγίζουν εκείνους που τις χρειάζονται περισσότερο.

Παράλληλα στηριζόμαστε στη δέσμευση και τη δυναμική που έχουμε δει προς την αειφορία τα τελευταία χρόνια.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε οποιοδήποτε ξενοδοχείο σε οποιοδήποτε στάδιο βρίσκονται στο ταξίδι βιωσιμότητας του”.

Φιλοξενίας ξενοδοχείο

Η συμμαχία βιώσιμης φιλοξενίας

Η Αειφόρος Συμμαχία Φιλοξενίας συγκεντρώνει εταιρείες φιλοξενίας και χρησιμοποιεί τη συλλογική δύναμη της βιομηχανίας για να προσφέρει αντίκτυπο σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Συνεργάζονται με κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας και στρατηγικούς εταίρους. Για την αντιμετώπιση βασικών προκλήσεων που επηρεάζουν τον πλανήτη μας.
Καθώς και τους ανθρώπους του και αναπτύσσουν πρακτικούς πόρους και προγράμματα που επιτρέπουν στην ευρύτερη βιομηχανία να λειτουργεί υπεύθυνα και να αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο.

Τα μέλη τους αποτελούν το 25% της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας ανά δωμάτιο και περιλαμβάνουν 14 κορυφαίες ξενοδοχειακές εταιρείες με συνδυασμένη εμβέλεια πάνω από 30.000 ιδιοκτησίες και 4,5 εκατομμύρια δωμάτια.

Διαφήμιση