Αρχική COVID-19 Νέο τεστ αντιγόνων Covid-19 από τη Roche – Αποτέλεσμα σε 18 λεπτά

Νέο τεστ αντιγόνων Covid-19 από τη Roche – Αποτέλεσμα σε 18 λεπτά

0
Covid 19
Διαφήμιση

Η Roche ανακοίνωσε θα κυκλοφορήσει ένα νέο τεστ αντιγόνων Covid-19, στο τέλος του 2020.
Η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία, τόνισε ότι το τεστ δίνει αποτέλεσμα σε 18 λεπτά. Βοηθώντας στην αποσυμφόρηση των συστημάτων υγείας.

Το τεστ με την ονομασία Elecsys SARS-CoV-2 Antigen, επιτρέπει τον εντοπισμό της παρουσίας συγκεκριμένων αντιγόνων της ασθένειας.

Το τεστ αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναλλακτικά στα μοριακά τεστ PCR ανίχνευσης του νέου κορονοϊού. Όταν αυτά δεν είναι διαθέσιμα ή υπάρχει πίεση όσον αφορά τις δυνατότητες πραγματοποίησης του. Βοηθώντας τους επαγγελματίες της υγείας να κάνουν διάγνωση σε ασθενείς που παρουσιάζουν συμπτώματα της νόσου.

Το τεστ αυτό γίνεται σε λεγόμενα μηχανήματα Cobas. Τα οποία υπάρχουν σε πολλά νοσοκομεία και εργαστήρια. Και μπορούν να επεξεργαστούν έως και 300 δείγματα την ώρα και να δώσουν αποτέλεσμα σε 18 λεπτά.

Η κυκλοφορία του προβλέπεται για το τέλος του έτους στις χώρες που αποδέχονται την σήμανση στα ευρωπαϊκά πρότυπα CE.

Ο ελβετικός όμιλος σχεδιάζει επίσης να καταθέσει αίτημα για εσπευσμένη χορήγηση αδείας για την αμερικανική αγορά.

Το τεστ θα είναι μια άλλη προσθήκη στο ολοκληρωμένο διαγνωστικό χαρτοφυλάκιο λύσεων της Roche στο Covid-19.

Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν και τις δύο δοκιμές για την ανίχνευση οξείας λοίμωξης SARS-CoV-2 και δοκιμές που μετρούν την ανοσολογική απόκριση του σώματος κατά τη μόλυνση ή τον εμβολιασμό.

Ο παρακάτω πίνακας παρέχει μια επισκόπηση του τρέχοντος χαρτοφυλακίου δοκιμών Covid-19 της Roche, για τον εντοπισμό οξείας μόλυνσης SARS-CoV-2 ή ανοσοαπόκρισης.

med cor 13 10 2020 er table.2020 10 12 16 42 16

Διαφήμιση