Αρχική Άσκηση Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για κρατήσεις στα κολυμβητήρια της Αθήνας

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για κρατήσεις στα κολυμβητήρια της Αθήνας

0
Κολυμβητήριο Δήμου Αθηναίων
Διαφήμιση

Πλέον οι κάτοικοι της Αθήνας, μπορούν γρήγορα, εύκολα με λίγα «κλικ» από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή να προγραμματίζουν από την Τρίτη 27 Οκτωβρίου τα ραντεβού τους στα τέσσερα κολυμβητήρια του Δήμου Αθηναίων: Σεράφειο, Κολοκυνθού, Γκράβα, Γουδή.

Με τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς τους πολίτες, ο ΟΠΑΝΔΑ υιοθετεί τον ηλεκτρονικό τρόπο εξυπηρέτησης των μελών του, κάνοντας την καθημερινότητα τους πιο απλή και προστατεύοντας τους παράλληλα από την πανδημία του Covid-19, καθώς αποφεύγεται ο συνωστισμός τόσο για αυτούς όσο και για τους εργαζόμενους στα κολυμβητήρια.

Κολυμβητήριο Δήμου ΑθηναίωνΟι πολίτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών των τεσσάρων Κολυμβητηρίων θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να κλείσουν το ραντεβού τους, μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας  εδώ. Στην πλατφόρμα έχει ενσωματωθεί ειδικός μηχανισμός, ώστε να είναι φιλική και προσβάσιμη για όλους και προσαρμοσμένη με τις εκάστοτε οδηγίες και αποφάσεις που προκύπτουν σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID – 19.

Συγκεκριμένα, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει ο ενδιαφερόμενος, θα μπορεί να επιλέγει το Κολυμβητήριο στο οποίο επιθυμεί να κάνει την άσκηση του, να ενημερώνεται για τη διαδικασία εγγραφής, σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εγγεγραμμένο μέλος των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και για τυχόν έγγραφα που απαιτείται να έχει μαζί του για να κάνει χρήση της πισίνας. Επίσης, θα μπορεί να επιλέγει την ημέρα και ώρα που επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών ή να ακυρώσει την κράτηση του και να την επαναπροσδιορίσει.

Με στόχο μάλιστα τη διαρκή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του ΟΠΑΝΔΑ, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πολίτες θα μπορούν να αξιολογούν, επίσης ηλεκτρονικά, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Και τηλεφωνικά ραντεβού δεκτά

Για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, θα υπάρχει δυνατότητα να κλείνουν το ραντεβού τους, επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του κάθε Κολυμβητηρίου στα τηλέφωνα:

  • Σεράφειο Κολυμβητήριο: 2103313334
  • Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς: 2105153725 & 726
  • Κολυμβητήριο Γκράβας: 2102282714 – 2102287506
  • Κολυμβητήριο Γουδή: 2107771990 – 2107794408
Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here