Αρχική Μεταφορές Πρωτότυπες αφίσες με κοινωνικά μηνύματα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Πρωτότυπες αφίσες με κοινωνικά μηνύματα στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

0
αφίσα με κοινωνικό μήνυμα
Διαφήμιση

Δώδεκα πρωτότυπες αφίσες με κοινωνικά μηνύματα θα βρίσκονται από αύριο, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ και των παρόχων συγκοινωνίας τεσσάρων ΚΤΕΛ που κυκλοφορούν στη Θεσσαλονίκη. Τα μηνύματα στις αφίσες θα είναι τόσο κοινωνικά όσο και χρηστικής φύσεως, με απώτερο στόχο την σωστή συμπεριφορά του επιβατικού κοινού μέσα και έξω από τα ΜΜΜ.

«Μετακινήσου Υπεύθυνα»

Η ενημερωτική εκστρατεία αποτελεί πρόταση και δράση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης σε συνεργασία και με χρηματοδότηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης, τον ΟΑΣΘ και τα ΚΤΕΛ. Υλοποιείται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16 – 22 Σεπτεμβρίου 2020) με σύνθημα «Μετακινήσου Υπεύθυνα»!

αφίσα με κοινωνικό μήνυμα

Για τις αφίσες έχει ενημερωθεί και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Στο δημιουργικό τους συμμετείχε και το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Θεσσαλονίκης (με την Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος), και για αυτό, έχουν ιδιαίτερα «φρέσκο» και μοντέρνο χαρακτήρα.

Έμφαση δίνεται στη σχετική αφίσα που αναφέρεται στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, η οποία θα βρίσκεται σε όλα τα οχήματα ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ.

αφίσα στον ΟΑΣΘ

Επιπλέον, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2020 και του Ευρωπαϊκού Έργου SUNRISE, του Προγράμματος Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο ΟΣΕΘ θα πραγματοποιήσει σε λίγες μέρες δράσεις στο Δήμο Θέρμης, για
την προώθηση βιώσιμών τρόπων μετακίνησης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων και μαθητών του Νέου Ρυσίου.

αφίσα

Διαφήμιση