Αρχική Καταστροφές Νέα σύσκεψη σε λίγο στην Πολιτική Προστασία, για την κακοκαιρία Ιανός

Νέα σύσκεψη σε λίγο στην Πολιτική Προστασία, για την κακοκαιρία Ιανός

0
Ιανός
Διαφήμιση

Ευρεία έκτακτη σύσκεψη έχει συγκαλέσει ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, σήμερα στις 11.00, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, εν’ αναμονή της έλευσης της κακοκαιρίας Ιανός.

Η σύσκεψη είναι στο πλαίσιο για το συνεχή συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων Πολιτικής Προστασίας, ενόψει του ακραίου καιρικού φαινομένου Ιανός. Που αναμένεται να πλήξει μεγάλο μέρος της χώρας μας, κατά τις επόμενες ημέρες.

Ποιοι συμμετέχουν στη σύσκεψη για την κακοκαιρία

Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν επίσης, από πλευράς Πολιτικής Προστασίας, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γεώργιος-Μάριος Καραγιάννης και ο Διευθυντής της αρμόδιας Διεύθυνσης Σχεδιασμού – Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας Φοίβος Θεοδώρου.
Καθώς και εκπρόσωποι του Υπουργείων Υποδομών και Μεταφορών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Λιμενικού Σώματος, του ΕΚΑΒ, της Περιφέρειας Αττικής, της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), των παραχωρησιούχων διαχείρισης Εθνικού Οδικού Δικτύου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, της Ένωσης εταιρειών κινητής τηλεφωνίας και των ΔΕΔΔΗΕ και ΑΔΜΗΕ.

Μετά το πέρας της σύσκεψης θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Διαφήμιση