Αρχική COVID-19 Εφαρμογή για κινητά θα δείχνει τα μέτρα κορονοϊού στην περιοχή μας

Εφαρμογή για κινητά θα δείχνει τα μέτρα κορονοϊού στην περιοχή μας

0
κορωνοϊού

Με μια κίνηση στο κινητό τους τηλέφωνο θα μαθαίνουν οι πολίτες τα μέτρα κορονοϊού, που ισχύουν στην περιοχή τους.

Αυτό ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το μπέρδεμα με την εφαρμογή των μέτρων από περιοχή σε περιοχή.

Όπως είπε «αναπτύσσεται μια εφαρμογή από τον ΕΟΔΥ, το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την γ.γ. Πολιτικής Προστασίας.

Στην οποία θα μπορεί κάθε πολίτης να πληκτρολογεί τον ταχυδρομικό του κώδικα. Και θα μαθαίνει τα μέτρα που ισχύουν στην περιοχή του».

κορονοϊός

Μια ανάσα πριν το «κόκκινο» η Αττική

Αναφορικά με την πορεία της επιδημίας στη χώρα μας τόνισε ότι «είναι προφανές πως σε ολόκληρο τον κόσμο βρίσκεται σε εξέλιξη ένα δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Η χώρα μας εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση από πολλές άλλες. Παρόλα αυτά υπάρχει σημαντική αύξηση κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα».

Όπως υπογράμμισε «έχουμε μπροστά μας το μεγάλο πρόβλημα στα αστικά κέντρα. Η Περιφέρεια Αττικής – και ακόμη περισσότερο το κέντρο της Αθήνας – βρίσκεται ένα βήμα πριν ανάψει το κόκκινο.

Και το βήμα αυτό οφείλουμε να το αποτρέψουμε. Πήραμε και θα πάρουμε όποια μέτρα χρειαστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας. Γιατί, πολύ απλά, η ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει σε καμία ζυγαριά».

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here