Αρχική Καταστροφές ΒΕΠ: Ενημέρωση για την αποφυγή βιομηχανικών ατυχημάτων

ΒΕΠ: Ενημέρωση για την αποφυγή βιομηχανικών ατυχημάτων

0
saronikos
Διαφήμιση

Η εφαρμογή μέτρων προστασίας από βιομηχανικά ατυχήματα στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οδηγίας “Seveso, επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή την πρόσφατη ρύπανση στο Σαρωνικό Κόλπο.

Το παραπάνω περιστατικό, η οικολογική επιβάρυνση στον υδροβιότοπο Βουρκαρίου Μεγάρων, αλλά και προβλήματα που προκύπτουν για την υγιεινή και την ασφάλεια τόσο για εργαζομένους, όσο και για επιχειρήσεις και κατοίκους περιοχών που φιλοξενούν βιομηχανικές δραστηριότητες (χημικές βιομηχανίες) ώθησαν τη διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) να ανακοινώσει την πραγματοποίηση ημερίδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών. Στόχος είναι η ενημέρωση και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων των εμπλεκομένων φορέων για την Ευρωπαϊκή Οδηγία “Seveso”.

Υπεύθυνοι και ενημερωμένοι πολίτες

SARONIKOS (1)

“Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων σε ένα θέμα που απασχολεί και θίγει τοπικές κοινωνίες Και επιχειρήσεις από τον Ισθμό της Κορίνθου μέχρι τη Λαυρεωτική”, επισήμανε ο Πρόεδρος του ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος, τονίζοντας: “Όλοι είμαστε εκτεθειμένοι στον κίνδυνο ενός βιομηχανικού ατυχήματος. Ας είμαστε προετοιμασμένοι και υποψιασμένοι. Για εμάς, υπεύθυνος πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης”.

Διαφήμιση