Αρχική COVID-19 Η “κραυγή στην Ισλανδία” είναι η πιο επίκαιρη θεραπεία του 2020 (βίντεο)

Η “κραυγή στην Ισλανδία” είναι η πιο επίκαιρη θεραπεία του 2020 (βίντεο)

0
Ισλανδία
Διαφήμιση

Το 2020 ήταν η χρονιά του Covid-19 που σκόρπισε πανικό στον πλανήτη. Οι περιορισμοί και η νέα πραγματικότητα γέμισε με άγχος τον κόσμο.

Και πολλοί θέλουν να ουρλιάξουν. Κάποιος τους άκουσε. Και συγκεκριμένα το Τουριστικό Συμβούλιο της Ισλανδίας. Που πιστεύει ότι όλοι θα επωφεληθούν από το να αφήσουν μια…καθαρτική κραυγή, στην χώρα. Ναι, κραυγή.

Στην Ισλανδία λοιπόν Τουριστικό Συμβούλιο εμπνεύστηκε τη θεραπεία κραυγής. Έτσι ξεκίνησε επίσημα το ταξίδι της η εκστρατεία #LetItOutIceland.

Αυτή η εκστρατεία θα δώσει σε οποιονδήποτε από οπουδήποτε στον κόσμο την ευκαιρία να φωνάξει στους ανοιχτούς χώρους σε όλη την Ισλανδία. Πως θα πάτε; Δεν χρειάζεται.

Η

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, μπορείτε να επισκεφθείτε το Looks Like You Need Iceland. Εκεί θα αφήσετε την μαγνητοφωνημένη κραυγή σας.

Στη συνέχεια, επιλέξετε ποιες από τις απομακρυσμένες τοποθεσίες του νησιού θα ακουστεί η κραυγή σας. Κυριολεκτικά αφού θα παίζεται σε ηχεία.

Από την κορυφή του Φέσταρφουλ στη χερσόνησο του Ρέικιανς έως τις ήσυχες ακτές του του Τζαμπερβέργα στην ανατολική Ισλανδία, υπάρχουν επτά απίστευτα σημεία που θα μεταδίδεται ζωντανά η κραυγή σας. Και φυσικά θα την ακούσετε κι εσείς σε πραγματικό χρόνο στη ζωντανή ροή.

“Στην Ισλανδία, είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε τεράστιους ανοιχτούς χώρους και όμορφη φύση, λέει η Σίγκρυοερ Ντοκ Γκαμεντούτσερ, επικεφαλής του Τουριστικού Συμβουλίου Ισλανδίας.

Αυτά είναι ιδανικά μέρη για να εκτονωνόμαστε από τις απογοητεύσεις. Και πιστεύουμε ότι αυτό είναι ακριβώς ότι χρειάζεται ο κόσμος“.

Αυτό το τελευταίο…κόλπο του τουρισμού μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά βασίζεται στην πραγματική ψυχολογία, γνωστή ως πρωτογενής θεραπεία.

Δείτε το βίντεο της εκστρατείας #LetItOutIceland

Διαφήμιση