Αρχική COVID-19 Πως η τεχνητή νοημοσύνη θα ενισχύσει τον τουρισμό, στην πανδημία

Πως η τεχνητή νοημοσύνη θα ενισχύσει τον τουρισμό, στην πανδημία

0
τουρισμός
Διαφήμιση

Μέσω της τεχνολογίας, θα αναπτυχθεί ο τουρισμός στην εποχή της πανδημίας. Κι αυτό θα συμβάλλει παράλληλα στους Στόχους Αειφορίας του κλάδου.

Για τον λόγο αυτό ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO) ενίσχυσε τη συνεργασία του με την Telefónica, την ισπανική πολυεθνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Ο UNWTO καθοδηγεί τον κλάδο μέσα από την πρόκληση που θέτει η πανδημία. Δίνοντας προτεραιότητα στην καινοτομία ως βασικό μέσο για την ανάπτυξη του τουρισμού.
Με το βλέμμα στους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης, ο UNWTO οδηγεί με αυτή την κίνηση τον τουρισμό προς την αειφορία.

Ανάπτυξη μέσω ψηφιακού μετασχηματισμού

Τεχνητή Νοημοσύνη
Η συνεργασία τους, βασίζεται στη χρήση ψηφιακού μετασχηματισμού για την υποστήριξη της βιώσιμης ανάκαμψης και της μελλοντικής ανάπτυξης.

UNWTO και Telefónica θα προωθήσουν την χρήση Big Data και Τεχνητής Νοημοσύνης στον τομέα του τουρισμού.

Αυτό θα βοηθήσει τους προορισμούς να κατανοήσουν καλύτερα την τουριστική συμπεριφορά. Ώστε να μπορέσουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους πιο αποτελεσματικά.
Και να διαχειριστούν καλύτερα τις τουριστικές ροές στο πλαίσιο των νέων πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας, ως απάντηση στο COVID-19.

Προωθώντας τον βιώσιμο τουρισμό

Πως η τεχνητή νοημοσύνη θα ενισχύσει τον τουρισμό, στην πανδημία

“Ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα επιτρέψει στον τουρισμό, να αναπτυχθεί ισχυρότερα μετά από την ακινησία λόγω του COVID-19, τονίζει ο Γενικός Γραμματέας του UNWTO Zurab Pololikashvili.

Με την συνεργασία μας θα παρέχουμε στα κράτη μέλη τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιταχύνουν την ανάκαμψη. Οικοδομώντας έτσι την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια και προωθώντας τη βιωσιμότητα“.

Διαφήμιση