Αρχική COVID-19 Ο Χ. Θεοχάρης στην υποδοχή της πρώτης πτήσης εξωτερικού στην Κέρκυρα

Ο Χ. Θεοχάρης στην υποδοχή της πρώτης πτήσης εξωτερικού στην Κέρκυρα

0
Θεοχάρης
Διαφήμιση

“Όπως η χώρα μας πρωτοστάτησε στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, έτσι και τώρα θα πρωτοπορήσει στο άνοιγμα του τουρισμού“.

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων από την Κέρκυρα ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης. Ο κ. Θεοχάρης υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο του νησιού την πρώτη διεθνή πτήση.

“Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα, τόνισε ο κ.Θεοχάρης. Και δεν είναι τυχαίο που βρίσκομαι εδώ, στην Κέρκυρα, για το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού.

Από την Κέρκυρα ανοίγει ξανά η τουριστική σεζόν στη χώρα μας. Ανοίγουν ξανά οι τουριστικές επιχειρήσεις για να υποδεχτούν κόσμο και θα ξαναγυρίσουμε σε μια κανονικότητα που όλοι επιθυμούμε. Η τουριστική σεζόν δε θα είναι ίδια με πέρσι”.

Ο υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε και στην συμφωνία με την TUI.
“Που θα φέρει στη χώρα μας πάρα πολλούς επισκέπτες, όπως είπε. Τουλάχιστον τους μισούς από όσους έφερε πέρσι. Σε πείσμα όσων μας επικρίνουν και είναι απαισιόδοξοι. Είμαστε εδώ και ο ελληνικός τουρισμός θα αποδείξει πως είναι εδώ“.

Ο Χάρης Θεοχάρης σήμερα θα βρεθεί σε τέσσερα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.
Θα παρακολουθήσει την κατάσταση κατά την άφιξη των πρώτων πτήσεων από το εξωτερικό. Καθώς και τη διαδικασία των υγειονομικών ελέγχων.
Παράλληλα θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς τουριστικούς φορείς και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τα 4 αεροδρόμια που θα επισκεφθεί ο υπουργός Τουρισμού

  • Αεροδρόμιο Κέρκυρας στις 8:45 π.μ.
  • Αεροδρόμιο Μυκόνου στη 1 μ.μ.
  • Αεροδρόμιο Ρόδου στις 6 μ.μ.
  • Αεροδρόμιο Ηρακλείου στις 8:15 μ.μ.

Ο κ.Θεοχάρης θα παραμείνει στην Κρήτη τις επόμενες ημέρες. Εκεί θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τοπικούς τουριστικούς φορείς των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου, καθώς επίσης και με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Διαφήμιση