Αρχική Μεταφορές Μετρό Θεσσαλονίκης: Υπογράφεται η σήμανση της Καλαμαριάς

Μετρό Θεσσαλονίκης: Υπογράφεται η σήμανση της Καλαμαριάς

0
Μετρό Θεσσαλονίκης
Διαφήμιση

Στο στάδιο των υπογραφών βρίσκεται επιτέλους ο διαγωνισμός για τη σηματοδότηση της Γραμμής Καλαμαριάς, της πρώτης επέκτασης του Μετρό Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα το ypodomes.com, η σύμβαση με ανάδοχο την κοινοπραξία «HITACHI Rail STS SpA – ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ» θα υπογραφεί τις επόμενες ημέρες.

Απαραίτητο έργο για το μετρό Θεσσαλονίκης

Μετρό Θεσσαλονίκης

Το συγκεκριμένο έργο θεωρείται απαραίτητο για τη λειτουργία της επέκτασης που αφορά τη Γραμμή Καλαμαριάς το 2023 σύμφωνα με τον μέχρι προγραμματισμό της Αττικό Μετρό. Η σύμβαση περιλαμβάνει τη μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση, δοκιμές και θέση σε λειτουργία Συστήματος Σηματοδότησης και Ελέγχου Συρμών (ΑΤC) από το Σταθμό Πατρικίου μέχρι τον τερματικό σταθμό της γραμμής Καλαμαριάς, ΜΙΚΡΑ αλλά και τον επίσταθμο. Στο αντικείμενο του διαγωνισμού προβλέπεται και η εγκατάσταση του συστήματος και στους 15 νέους συρμούς.

Δύο παρατάσεις

Μετρό Θεσσαλονίκης

Χρειάστηκαν δύο παρατάσεις στην προθεσμία του διαγωνισμού ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε άλλους να ανταγωνιστούν τις Hitachi-ΑΚΤΩΡ: από τις 25 Ιουλίου 2018 στις 2 Αυγούστου 2018 και από εκεί στις 9 Αυγούστου 2018.

Διαφήμιση