Αρχική Ενέργεια ENGIE Hellas: Η παρουσίαση του σταθμού φόρτισης BusinessLine

ENGIE Hellas: Η παρουσίαση του σταθμού φόρτισης BusinessLine

0
Σταθμός φόρτισης της ENGIE Hellas στην εκδήλωση ανακοίνωσης του Εθνικού Σχεδίου για τη Μετάβαση στην Ηλεκτροκίνηση
Σταθμός φόρτισης της ENGIE Hellas στην εκδήλωση ανακοίνωσης του Εθνικού Σχεδίου για τη Μετάβαση στην Ηλεκτροκίνηση
Διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και για την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδίου για την προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, στη Τεχνόπολη, η ENGIE Hellas παρουσίασε το σταθμό φόρτισης BusinessLine.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσίασε το πρόγραμμα για τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και υπεγράφη η “Πράσινη Συμφωνία”.

Η ENGIE Hellas, μετρώντας στο ενεργητικό της εγκαταστάσεις άνω των 200 σταθμών φόρτισης σε όλη τη χώρα, έδωσε το παρόν στην εκδήλωση. Παρουσίασε το σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων BusinessLine της Ολλανδικής εταιρείας EVBox (μέλος του Ομίλου ENGIE, με περισσότερα από 120.000 σημεία φόρτισης παγκοσμίως), δίνοντας την ευκαιρία σε όσους παρευρέθηκαν να πάρουν πληροφορίες για τη διαδικασία φόρτισης και τα διαφορετικά μοντέλα σταθμών φόρτισης.

Οι υπηρεσίες ηλεκτροκίνησης που προσφέρει η εταιρεία συνδυάζουν σταθμούς φόρτισης, έξυπνες υποδομές, πλατφόρμα διαχείρισης φόρτισης, λογισμικό ανοιχτού κώδικα, τυποποιημένα πρωτόκολλα και επεκτασιμότητα δικτύου φόρτισης.

Η ENGIE Hellas, ανήκει σταθερά στις εταιρείες που στρέφονται σε “πράσινες” πρακτικές, ενώ προωθεί την πράσινη ενέργεια, υποστηρίζοντας με απόλυτο τρόπο τη μετάβαση στις μηδενικές εκπομπές άνθρακα. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΙσραήλ: Η ατζέντα της αυριανής συνάντησης Μητσοτάκη – Νετανιάχου
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: 13 νέα κρούσματα και 1 θάνατος ως το μεσημέρι