Αρχική COVID-19 Αυστηρή εφαρμογή μέτρων στην Ξάνθη ζητούν Σ. Τσιόδρας και Ν. Χαρδαλιάς

Αυστηρή εφαρμογή μέτρων στην Ξάνθη ζητούν Σ. Τσιόδρας και Ν. Χαρδαλιάς

0
τσιοδρας χαρδαλιας
Διαφήμιση

“Κάναμε μεγάλη προσπάθεια μέχρι τώρα και δεν πρέπει να πάει χαμένη”. Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων λίγο ο Σωτήρης Τσιόδρας, από την Ξάνθη.
Πριν από λίγο, ολοκληρώθηκε η ευρεία σύσκεψη στην Ξάνθη, για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τα συνεχή κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή.

Το πρωί μετέβησαν εκτάκτως με ελικόπτερο σούπερ πούμα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, καθηγητή Σωτήρη Tσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Όπως τονίστηκε, είναι κομβικής σημασίας η ενημέρωση των πολιτών για το πρόβλημα. Πρέπει να πεισθούν ιδιαίτερα οι νέοι, που αμφισβητούν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και σε αυτό αναμένεται να συμβάλουν τα τοπικά ΜΜΕ.

τσιοδρας χαρδαλιας

Ο κ. Χαρδαλιάς υπογράμμισε ότι η προσπάθεια πρέπει να είναι μεγάλη και συντονισμένη για επτά ημέρες. Και αφού εφαρμοστούν αυστηρά τα μέτρα θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση για να ληφθούν νέες αποφάσεις.

Ήδη, ξεκίνησαν έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ. Από αύριο θα είναι σαρωτικοί, προκειμένου να γίνει πλήρης χαρτογράφηση της επιδημίας. Στη διαδικασία των ελέγχων θα συμμετάσχει και ο στρατός.

Διαφήμιση