Αρχική Ζώα Ουρακοτάγκος εναντίον μπουλντόζας για να σώσει το σπίτι του (Βίντεο)

Ουρακοτάγκος εναντίον μπουλντόζας για να σώσει το σπίτι του (Βίντεο)

0
Ουρακοτάγκος εναντίον μπουλντόζας για να σώσει το σπίτι του (Βίντεο)
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδονησία, όταν ένας «μαινόμενος» ουρακοτάγκος τα βάζει με μια μπουλντόζα για να σώσει το σπίτι του και βλέποντάς τον μας πέρασε η σκέψη από το μυαλό τι θα κάναμε αν ήμασταν στο σημείο και στη θέση του φυσικά.

Αυτός ο ουρακοτάγκος έχει πεισμώσει τόσο πολύ που θέλουν να του χαλάσουν το σπίτι και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, όπως βλέπουμε και στο video που τραβήχτηκε από μια ομάδα που προσπαθούσε να τον σώσει. Ο μικρός μας φίλος αρνείται να αφήσει το σπίτι του στα χέρια των καταγραφέων που έχουν βρεθεί στο σημείο, δεν εγκαταλείπει αλλά μάχεται μέχρι τέλους για το σπίτι του.

Μάλιστα, ενώ πηγαίνει από κλαδί σε κλαδί και πέρα δώθε, σαν να προσπαθεί να σκεφτεί και να σχεδιάσει την επόμενη κίνησή του, σε μια στιγμή στέκεται μπροστά από την μπουλντόζα και προσπαθεί να την εμποδίσει με τα ίδια του τα χέρια. Και είμαστε σίγουροι πως κι εσύ αν προσπαθούσες να σώσεις το μοναδικό σου σπίτι, το μοναδικό σου καταφύγιο θα ενεργούσες ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Όπως δήλωσε η ομάδα διάσωσης ήταν αδύνατον να τον σταματήσουν και να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο. Να σημειωθεί πως ο πληθυσμός των ουρακοτάγκων έχει μειωθεί κατά 50% τα τελευταία 60 χρόνια, σύμφωνα με το World Wildlife Fund. Και ο οικότοπός τους έχει μειωθεί τουλάχιστον κατά 55% τα τελευταία 20 χρόνια. «Δυστυχώς τέτοιες σκηνές γίνονται ολοένα και πιο συχνές στην Ινδονησία. Η αποψίλωση των δασών έχει προκαλέσει την κατακόρυφη μείωση του πληθυσμού των ουρακοτάγκων, καταστρέφονται βιότοποι και οι ουρακοτάγκοι πεθαίνουν», αναφέρει η οργάνωση.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: yotengovoz.com

Διαφήμιση