Αρχική COVID-19 ENGIE και ΗΡΩΝ δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της Εξέλιξης Ζωής

ENGIE και ΗΡΩΝ δίπλα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της Εξέλιξης Ζωής

0
ENGIE και ΗΡΩΝ

Σε δωρεά μέσων ατομικής προστασίας και ειδών ανάγκης στην ΑΜΚΕ Εξέλιξη Ζωής προχωρούν η ENGIE Hellas και ο Όμιλος ΗΡΩΝ ενώνοντας τις δυνάμεις τους στη κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Το υλικό αυτό είναι απαραίτητο για την κάλυψη των αναγκών υγιεινής, ασφάλειας και διδασκαλίας των παιδιών που διαμένουν στις συνεργαζόμενες δομές κλειστής παιδικής προστασίας.

Με αυτή τη δωρεά, η ENGIE θέλει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εξέλιξης Ζωής να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Παράλληλα η συμμετοχή της ομάδας του ΗΡΩΝΑ με τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών για την εξ αποστάσεως διδασκαλία των παιδιών, έρχεται να πλαισιώσει την πρωτοβουλία αλληλεγγύης και να συνεισφέρει έμπρακτα στην απρόσκοπτη λειτουργεία της ΑΜΚΕ Εξέλιξη Ζωής και στην ευημερία των παιδιών που διεκδικούν με αισιοδοξία, ισορροπία και γνώση ένα καλύτερο μέλλον.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ENGIE Hellas και ο Όμιλος ΗΡΩΝ, βρίσκονται δίπλα στους ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα και γίνονται φωτεινοί αρωγοί σε δράσεις με ουσιαστικό και υπεύθυνο κοινωνικό αποτύπωμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here