Αρχική Επιχειρείν Η SkyUp Airlines διευρύνει το δίκτυό της στην Ελλάδα

Η SkyUp Airlines διευρύνει το δίκτυό της στην Ελλάδα

0
SkyUp Airlines
Διαφήμιση

Η SkyUp Airlines αυτό το καλοκαίρι θα εκτελεί πτήσεις προς ηλιόλουστους προορισμούς σε Ελληνικά νησιά, διευρύνοντας το δίκτυό της. Ξεκινώντας από τον Μάιο, η αεροπορική εταιρεία θα πετάει στην Κρήτη, την Κέρκυρα, και την Ζάκυνθο από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ουκρανίας.

Η SkyUp μέσω των ακόμα περισσότερων ηλιόλουστων προορισμών της, παρέχει στους επιβάτες καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, επιτρέπει στην Ουκρανική κοινότητα στην Ελλάδα να συνδεθεί ευκολότερα με τις πόλεις καταγωγής και τους συγγενείς τους.

Παράλληλα, η SkyUp Airlines LCC ανακοινώνει την BBT Air — Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα. Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Όπως και να το δούμε: “Η Ελλάδα αποτελεί μια καλή παράδοση!”, αναφέρει η εταιρεία.

Κρήτη, Ζάκυνθος και Κέρκυρα… μόνο μερικές ώρες μακριά με απευθείας πτήσεις

Η Ουκρανική αεροπορική εταιρεία SkyUp ξεκινάει την πώληση εισιτηρίων προς τα καταπληκτικά ελληνικά νησιά.

Αναλυτικά:

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κίεβο

 • από 25/04: κάθε Σάββατο και Κυριακή
 • από 26/05: κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή

Λβιβ

 • από 02/05: κάθε Τετάρτη και Σάββατο

Ζαπορίζια

 • από 03/05: κάθε Κυριακή
 • από 28/05: κάθε Πέμπτη και Κυριακή

Οδησσός

 • από 19/05: κάθε Τρίτη

Χάρκοβο

 • από 02/05: κάθε Σάββατο
 • από 27/05: κάθε Τετάρτη και Σάββατο

Κέρκυρα

Κίεβο

 • από 30/05: κάθε Σάββατο

Ζάκυνθος

Κίεβο

 • από 31/05: κάθε Κυριακή

Σχετικά με τη Sky Up

SkyUp Airlines

Η SkyUp Airlines LLC ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017 και ξεκίνησε το πτητικό της έργο τον Μάιο του 2018.

Μέχρι το τέλος του 2018, περισσότεροι από 400 χιλιάδες επιβάτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την άνεση των σύγχρονων αεροσκαφών και να βιώσουν απίστευτα συναισθήματα ταξιδεύοντας με τη νεοσυσταθείσα αεροπορική εταιρεία.

Από τον Ιανουάριο του 2020, ο στόλος της εταιρείας αποτελείται από 10 αεροσκάφη:

 •  2 Boeing 737-800 N G,
 • 2 Boeing 737-700 NG και
 • 2 Boeing 737- 900 ER,

Που μπορούν να φιλοξενήσουν 189, 149 και 215 επιβάτες αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας καλύπτει διεθνείς και εσωτερικούς προορισμούς που εκτελούνται τόσο με προγραμματισμένες όσο και με ναυλωμένες πτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://skyup.aero/en/.

Σχετικά με τη BBT Air – Aviation Services

Η BBT Air – Aviation Services, είναι μια εταιρεία εκπροσώπησης αεροπορικών εταιρειών με έδρα την Ελλάδα και στελέχη υψηλού επιπέδου.

Το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό της, με μακρά και αποδεδειγμένη πορεία στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία, μπορεί να εξασφαλίσει ομαλή λειτουργία και εξαιρετικά επίπεδα παροχής υπηρεσιών.

Βασική της υπηρεσία είναι η αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών (GSA) στην Ελλάδα, για αεροπορικές εταιρείες που θέλουν να διεισδύσουν στην αγορά, να διερευνήσουν τις δυνατότητές τους ή να μειώσουν το κόστος λειτουργίας των γραφείων και του προσωπικού τους.

Στόχος της εταιρείας είναι να διαδραματίσει βασικό ρόλο τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία και να εισάγει νέα, αναβαθμισμένα δεδομένα στο τοπίο των General Sales Agencies.

Με την 3600 προσέγγισή της, μπορεί να υποστηρίξει όλα τα σχετικά πεδία δραστηριότητας που μια αεροπορική εταιρεία χρειάζεται.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε Υπηρεσίες Πωλήσεων και Ανάπτυξης Πελατολογίου, Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών, Υπηρεσίες PR & Media, Υπηρεσίες Αεροδρομίων, Υποστήριξη Κέντρων Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης και Help Desk και Εποπτεία Πτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.bbtair.gr ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 9793554 | +30 210 9793555

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚορονοϊός: Γιατί μεταδίδεται τόσο ραγδαία – Οι ελπίδες για το εμβόλιο
Επόμενο άρθροΦωτορύπανση: Ο μεγάλος εχθρός των πυγολαμπίδων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ