Αρχική Τουρισμός Eλληνικό ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία στον κόσμο για το 2020 (βίντεο)

Eλληνικό ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία στον κόσμο για το 2020 (βίντεο)

0
Ξενοδοχείο
Διαφήμιση

To ξενοδοχείο Parilio στην Πάρο επιλέχθηκε ανάμεσα στα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2020, σύμφωνα με το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure.

Είναι μέλος των Design Hotels και αποτελείται από 33 σουίτες. Δημιουργήθηκε από την Κάλια Κωνσταντινίδου και τον Αντώνη Ηλιόπουλο στις βόρειες ακτές του νησιού και χαρακτηρίζεται από τη διαχρονική απλότητα της Πάρου. Η αθηναϊκή εταιρία Interior Design, Laboratorium, η οποία ανέλαβε το πρότζεκτ, εμπνεύσθηκε από την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του νησιού και τον ολιστικό σχεδιασμό του brand κατά τη δημιουργία του οπτικού κόνσεπτ του ξενοδοχείου.

Η ονομασία του ξενοδοχείου προέρχεται από το συνδυασμό του ονόματος Πάρος και της λέξης Ήλιος. Η διακόσμηση προέρχεται από τη Β. Αφρική και η αρχιτεκτονική του ξεχωρίζει για τους θόλους και την πυκνή τοιχοποιία, που παραπέμπουν στις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής σπιτιών στο νησί και δημιουργούν την αίσθηση της κάθαρσης.

Το εστιατόριο Mr. E διαθέτει μενού με φρέσκο ψάρι και εποχιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα εμπνευσμένη από τη φύση του νησιού.

Με πληροφορίες από: protothema.gr

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here