Αρχική Επιχειρείν Νέες πτήσεις από Ουκρανία προς Ελλάδα με την SkyUp Airlines

Νέες πτήσεις από Ουκρανία προς Ελλάδα με την SkyUp Airlines

0
SkyUp Airlines
Διαφήμιση

Η Ουκρανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους SkyUp Airlines επέλεξε τρεις νέους Ελληνικούς προορισμούς, την Κρήτη (Ηράκλειο), την Κέρκυρα και την Ζάκυνθο, για να δρομολογήσει τακτικές πτήσεις συνδέοντας αυτό το καλοκαίρι την Ελλάδα με τις μεγαλύτερες πόλεις της Ουκρανίας.

Τα δρομολόγια ξεκινούν από τον Μάιο και ήδη άρχισε η πώληση εισιτηρίων.

Η SkyUp διευρύνει το δίκτυό της στην Ελλάδα κάνοντας μια σοβαρή επένδυση, προς περισσότερους  «ηλιόλουστους προορισμούς»  της χώρας μας – όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση- παρέχοντας στους επιβάτες καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές για την Ελλάδα. Επιπρόσθετα, επιτρέπει στην Ουκρανική κοινότητα στην Ελλάδα να συνδεθεί ευκολότερα με τις πόλεις καταγωγής και τους συγγενείς τους.

Επίσης, η  SkyUp Airlines LCC ανακοίνωσε  ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα,  την BBT Air Aviation Services. Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά.

Περισσότερες πληροφορίες  στον ιστότοπο https://skyup.aero/en/  & στην ιστοσελίδα www.bbtair.gr ή  στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 9793554 | +30 210 9793555

Διαφήμιση