Αρχική Ζώα Δηλητηριώδες πλάσμα βρέθηκε μέσα σε ενυδρείο

Δηλητηριώδες πλάσμα βρέθηκε μέσα σε ενυδρείο

0
Δηλητηριώδες πλάσμα βρέθηκε μέσα σε ενυδρείο

Ένα από τα πιο δηλητηριώδη θαλάσσια πλάσματα που ευθύνεται για τον θάνατο 30 ανθρώπων παγκοσμίως, βρήκε ένας 32αχρονος άνδρας μέσα σε ενυδρείο που αγόρασε για τον εξάχρονο γιο του.

Ο Γουέσλι Τρέβορς αγόρασε ένα ενυδρείο εμπνευσμένο από το παιδικό της Disney «Ψάχνοντας το Νέμο», όμως έμεινε έκπληκτος όταν διαπίστωσε ότι μέσα σε αυτό υπήρχε ένα δηλητηριώδες σαλιγκάρι.

Απόλυτα τρομοκρατημένος επικοινώνησε με μερικά κέντρα θαλάσσιας ζωής στο Λονδίνο όπου ζει, τα οποία αρνήθηκαν να το πάρουν από το σπίτι του. Το σαλιγκάρι αυτό, που έχει κωνικό σχήμα, είναι επίσης γνωστό ως «cigarette snail», καθώς όσο χρόνο χρειάζεται για να καπνίσει κανείς ένα τσιγάρο, τόσο χρόνο παίρνει για να πεθάνει ένας άνθρωπος μόλις τσιμπηθεί από αυτό.

Δηλητηριώδες πλάσμα βρέθηκε μέσα σε ενυδρείο

«Ο γιος μου αγαπάει τη Disney και έτσι πήραμε ένα ψάρι που είναι σαν τον κεντρικό χαρακτήρα του “Ψάχνοντας το Νέμο”. Στην αρχή που το είδα δεν το αναγνώρισα. Το έβγαλα φωτογραφία και το έστειλα σε κάποια φόρουμ και από εκεί με ενημέρωσαν ότι επρόκειτο για αυτό το δηλητηριώδες πλάσμα», ανέφερε ο Τρέβορς.

Χωρίς να γνωρίζει πώς βρέθηκε μέσα στο ενυδρείο του, είπε ότι η τελευταία προσθήκη που έκανε στο ενυδρείο του ήταν μία γαρίδα και ίσως να κρυβόταν πάνω της.

Δηλητηριώδες πλάσμα βρέθηκε μέσα σε ενυδρείο

Τελικά, το σαλιγκάρι απομακρύνθηκε από το σπίτι του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Θαλάσσιας Ζωής στο Λονδίνο.

Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω σαλιγκάρια συνήθως βρίσκονται σε τροπικές θάλασσες, αλλά μερικά έχουν προσαρμοστεί σε ηπιότερα νερά, ενώ τσιμπάνε βγάζοντας έξω ένα μακρύ, υποδερμικό δόντιπου μοιάζει με βελόνα.

Mε πληροφορίες από: reader.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here