Αρχική Ενέργεια ΔΕΣΦΑ: Εγγυητής για την αειφόρο ανάπτυξη

ΔΕΣΦΑ: Εγγυητής για την αειφόρο ανάπτυξη

0
ΔΕΣΦΑ
Διαφήμιση

Αρωγός στη συλλογική προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση των ρύπων και την ενίσχυση της αειφόρου ανάπτυξης αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), με την πρόσφατη δημιουργία και διατήρηση μερίδας στο μητρώο Εγγυήσεων Προέλευσης του «Διαχειριστή ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης» (ΔΑΠΕΕΠ).

Οι Εγγυήσεις Προέλευσης αποτελούν την επίσημη ηλεκτρονική πιστοποίηση και τεκμηρίωση προέλευσης ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) ή Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ) σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος

δεσφα

Με την ένταξή του στο Μητρώο και διαθέτοντας πλέον ικανό αριθμό Εγγυήσεων Προέλευσης, ο ΔΕΣΦΑ αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του και την πορεία της στρατηγικής του, κατανοώντας πλήρως την κρισιμότητα και την επίδραση των δραστηριοτήτων του στο ενεργειακό μείγμα και, κατ’ επέκταση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της ενεργειακής παραγωγής στη χώρα.

Παράλληλα, αποτελώντας σταθερό σύμμαχο του περιβάλλοντος, ο ΔΕΣΦΑ, μέσω του Πιστοποιημένου Συστήματος Διαχείρισης του Περιβάλλοντος κατά EN 14000 και των διαφορετικών δράσεων του, συνεχίζει δυναμικά να σχεδιάζει και να επενδύει στη βελτίωση του συνόλου των δραστηριοτήτων του, βαδίζοντας πάντα στις αρχές της βιωσιμότητας και της μέγιστης διατήρησης του φυσικού πλούτου.

Ο ΔΕΣΦΑ

ΔΕΣΦΑ

Ο ΔΕΣΦΑ είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση, λειτουργία, συντήρηση και ανάπτυξη του Ελληνικού Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΕΣΦΑ). Με εκτεταμένη εμπειρία και διαθέτοντας ένα υψηλότατης τεχνικής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό, ο ΔΕΣΦΑ αποτελεί ταυτόχρονα τον πλέον κατάλληλο και αξιόπιστο εταίρο στο πλαίσιο των εν εξελίξει διεθνών ενεργειακών έργων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Πληροφορίες: www.desfa.gr

Διαφήμιση