Αρχική Περιβάλλον Δασικοί χάρτες: Έως τέλη Φεβρουαρίου οι αντιρρήσεις για την Αττική

Δασικοί χάρτες: Έως τέλη Φεβρουαρίου οι αντιρρήσεις για την Αττική

0
Δασικοί χάρτες
Διαφήμιση

Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών σε επτά περιοχές της Αττικής. Συγκεκριμένα για τη Νέα Ερυθραία, τους Θρακομακεδόνες, το Ζεφύρι, την Πεύκη, τη Λυκόβρυση, το Ψυχικό και τη Μεταμόρφωση.

Για τους κατοίκους του εξωτερικού λήγει στις 18η Μαρτίου 2020.

Η διαδικασία

ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ2

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν αντίρρηση έχουν στη διάθεσή τους 120 ημέρες. Μετά από αυτό το διάστημα, ακολουθεί η μερική κύρωση του δασικού χάρτη.

Oι αντιρρήσεις υποβάλλονται για το σύνολο ή μέρος των εκτάσεων δασικού/χορτολιβαδικού χαρακτήρα, που περιλαμβάνονται εντός γεωτεμαχίου/ πολυγώνου επί του οποίου ο ενδιαφερόμενος επικαλείται έννομο συμφέρον. Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής που έχει αναπτύξει το Κτηματολόγιο.

Για κάθε γεωτεμάχιο υποβάλλεται μια ηλεκτρονική φόρμα αντίρρησης, πλην της περίπτωσης που για τμήμα αμφισβητούμενης έκτασης υποβάλλεται η υποβολή της αντίρρησης ατελώς.

Οι προσεχείς αναρτήσεις

Δασικοί χάρτες

Τέλη Φεβρουαρίου ξεκινά η ανάρτηση των δασικών χαρτών σε Καστοριά, Φλώρινα, Ζάκυνθο, Ηράκλειο και Λασίθι, ενώ μέχρι τον Ιούνιο υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει η ανάρτηση στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Γρεβενών, Άρτας , Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Ιθάκης, Κεφαλονιάς, Λευκάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας, Αργολίδας , Κορινθίας, Ικαρίας, Λήμνο, Χίου, Καρπάθου, Κω, Ρόδου Άνδρου, Νάξου, Θήρας (Δήμος Ιητών), Πάρου, Ρεθύμνου και Χανίων. Επιπλέον, μέσα στον Φεβρουάριο θα προχωρήσει η μερική κύρωση των δασικών χαρτών σε 258 περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα.

Διαφήμιση