Αρχική Ζώα Έβαλαν γουρούνι να κάνει bungee jumping και ύστερα το έσφαξαν

Έβαλαν γουρούνι να κάνει bungee jumping και ύστερα το έσφαξαν

0
Έβαλαν γουρούνι να κάνει bungee jumping και ύστερα το έσφαξαν
Διαφήμιση

Οι διαχειριστές ενός θεματικού πάρκου στη νοτιοδυτική Κίνα σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλή… διαφήμιση να δέσουν ένα άτυχο γουρουνάκι στη πλατφόρμα για το bungee jumping και το αφήσουν να κάνει βουτιά στο κενό από ύψος 70 μέτρων.

Έτσι, έδεσαν το γουρούνι με σχοινί και το μετέφεραν γελώντας στην ειδική πλατφόρμα, όπου στη συνέχεια θα έριχναν το ζώο στο κενό και θα το συγκρατούσαν οι ιμάντες.

Το κοινό παρακολουθούσε ενθουσιασμένο και τράβαγε βίντεο, ενώ το γουρούνι είχε τρομοκρατηθεί και έβγαζε κραυγές.

Το βίντεο αρχικά δημοσιεύθηκε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibο και αργότερα ανέβηκε και στο YouTube. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω (προσοχή – σκληρές εικόνες).

Η δήλωση του ιδιοκτήτη και οι αντιδράσεις του κόσμου

«Αφήσαμε το γουρούνι να κάνει το πρώτο άλμα την ημέρα των εγκαινίων επειδή οι τιμές των χοίρων ήταν πολύ υψηλές φέτος και πρόσφατα έπεσαν λιγάκι», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πάρκου τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο show έγινε με αφορμή το τέλος της Χρονιάς του Χοίρου.

Από την άλλη τα σχόλια όσων είδαν το βίντεο με το μαρτύριο του γουρουνιού είναι χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η DW: «Πρόκειται για βασανιστήριο. Προτείνω να δέσουμε τον διοργανωτή και να κάνει κι αυτός το άλμα», «Δεν είναι αστείο. Φαίνεται τι μπορούν να κάνει ο άνθρωπος όταν βαρεθεί», «Ήταν άθλιο για το ζώο. Είναι μια αηδιαστική ιδέα μάρκετινγκ για να προσελκύσει την προσοχή με την εκμετάλλευση ενός γουρουνιού».

Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, το άτυχο γουρουνάκι οδηγήθηκε στα σφαγεία μετά το περιστατικό…

Με πληροφορίες από: In

Διαφήμιση