Αρχική Ενέργεια Με το «Energy Care» της WATT+VOLT φαντάζεσαι φροντίδα εκεί που δεν το...

Με το «Energy Care» της WATT+VOLT φαντάζεσαι φροντίδα εκεί που δεν το περιμένεις

0
vw 1
Διαφήμιση

Η WATT+VOLT η καινοτόμος ελληνική εταιρεία παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αέριου με το μεγαλύτερο δίκτυο σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, σχεδίασε το πρωτοποριακό πρόγραμμα Energy Care, το οποίο προσφέρει σε νέους οικιακούς και επαγγελματικούς πελάτες.

Η εταιρεία φροντίζει για ακόμα μία φορά να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, βάζοντας αυτή τη φορά σε προτεραιότητα την υγεία αλλά και την ασφάλεια του χώρου, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της. Με το νέο πρόγραμμα Energy Care της WATT+VOLT, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν έκπτωση έως και 35% στο ρεύμα τους με χρέωση kWh χαμηλότερη της νυχτερινής, με επιβράβευση συνέπειας, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς ρήτρα αποχώρησης, απολαμβάνοντας παράλληλα δωρεάν μοναδικές υπηρεσίες υγείας και τεχνικής βοήθειας.

Πιο συγκεκριμένα, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν υπηρεσίες υγείας άνω των 300€ ετησίως. Με την κάρτα Med+ της WATT+VOLT, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις και απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις σε συμβεβλημένους ιδιώτες ιατρούς ή σε εξωτερικά ιατρεία ιδιωτικών νοσοκομείων και συμβεβλημένων ιατρικών κέντρων. Επιπλέον, το πρόγραμμα Energy Care προσφέρει τεχνική βοήθεια έως 300€ σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους (έως 100 τ.μ.), σε συνεργασία με την AXA Assistance. Στο πλαίσιο της τεχνικής κάλυψης, ενδεικτικές παροχές είναι η αποστολή υδραυλικού, ηλεκτρολόγου και κλειδαρά, μεταφορά και φύλαξη επίπλων, έως και διαμονή σε ξενοδοχείο αν αυτό χρειαστεί.

Η WATT+VOLT φροντίζει πάντα να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της προσθέτοντας καινοτόμες ολοκληρωμένες ενεργειακές υπηρεσίες και λύσεις, με γνώμονα την καλύτερη κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών.

Για να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Energy Care επικοινωνήστε στο 183 83 ή επισκεφθείτε ένα από ένα από τα καταστήματα του δικτύου της WATT+VOLT.

wattvolt 2

 

Σχετικά με τη WATT+VOLT

Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων και σημείων εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα.

Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που έθεσε σε εφαρμογή τον Απρίλιο του 2018.

Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει, μέσω των προγραμμάτων Corporate Energy και Home Energy, σημαντικές ανταγωνιστικές εκπτώσεις. Παράλληλα, μέσω του Ελεύθερου Προνομιακού Προγράμματος Liberty, εγγυάται χρέωση χαμηλότερη και από το νυχτερινό τιμολόγιο, χωρίς δέσμευση συμβολαίου, χωρίς εγγύηση, χωρίς μηνιαίο πάγιο και χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Επιπλέον, μέσω του Προγράμματος DUAL POWER, συνδυάζοντας ρεύμα και φυσικό αέριο, προσφέρει έκπτωση 30% στις χρεώσεις του φυσικού αερίου.

Τις ανταγωνιστικές αυτές χρεώσεις που οδηγούν στην άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων για την επιχείρηση και το σπίτι αντίστοιχα, είναι σε θέση να τις εξασφαλίσει χάρη στην ισχυρή δραστηριοποίησή της στις διεθνείς αγορές ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, η WATT+VOLT είναι εγγεγραμμένη από το 2016 και πραγματοποιεί συναλλαγές στο European Energy Exchange (ΕΕΧ), το μεγαλύτερο Ενεργειακό Χρηματιστήριο της Ευρώπης, καθώς επίσης και στα Χρηματιστήρια Ενέργειας της Ιταλίας Gestore del Mercato Elettrico (GME), Hungarian Power Exchange (HUPX) της Ουγγαρίας και Independent Bulgarian Exchange (ΙΒΕΧ) της Βουλγαρίας, ενώ μέσω συνεργασιών με αντισυμβαλλόμενες εταιρείες εμπορίας του εξωτερικού, έχει αποκτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.

Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών και λύσεων Internet of Things (IoT). Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται ολοκληρωμένες πρωτοποριακές υπηρεσίες διαχείρισης της ηλεκτρικής ενέργειας για επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες, όπως το πληροφοριακό σύστημα παρακολούθησης και καταγραφής smart everything, η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα smart energy, αλλά και η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt αντίστοιχα.

Η WATT+VOLT μετά από 8 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και ανοδικής πορείας, μετρά πάνω από 120.000 πελάτες και περισσότερα από 35 σημεία εξυπηρέτησης σε πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα, με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα watt-volt.gr ή καλέστε στο 183 83.

Διαφήμιση