Αρχική Επιχειρείν Η LG στο 8ο Διεθνές Συνέδριο της ASHRAE “ENERGY in BUILDINGS”

Η LG στο 8ο Διεθνές Συνέδριο της ASHRAE “ENERGY in BUILDINGS”

0
house energy
Διαφήμιση

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στο καταξιωμένο διεθνές συνέδριο ENERGY in BUILDINGS το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019, στο Wyndham Grand Athens Hotel στην Αθήνα, για 8η συνεχόμενη φορά. Στο συνέδριο που διοργανώνεται από το ASHRAE Hellenic Chapter σε συνεργασία με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE), παρευρέθηκαν μηχανικοί, αρχιτέκτονες, ακαδημαϊκοί επιστήμονες και επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους που συμβάλλουν και προάγουν την κατάσταση της τέχνης του δομημένου περιβάλλοντος.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν στο ειδικό stand της LG για τις καινοτόμες τεχνολογίες της εταιρείας για λύσεις σύνδεσης των εξωτερικών μονάδων LG Multi V και για τις αντλίες θερμότητας LG Therma V, καθώς και για τα πλεονεκτήματα των λύσεων, όπως οι υψηλές αποδόσεις, η ασυναγώνιστη ενεργειακή απόδοση, η ευκολία στη χρήση και ο εύκολος έλεγχος. Οι εκπρόσωποι του τμήματος Business Solutions συζήτησαν με τους ενδιαφερόμενους και ενημέρωσαν για τις λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στον κλιματισμό και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε ξενοδοχειακούς και επαγγελματικούς χώρους.

lg therma v

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της LG με την ASHRAE, η LG θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της ASHRAE κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2019-2020, συμμετέχοντας στα ολοήμερα τεχνικά συνέδρια της που θα πραγματοποιηθούν στην Θεσσαλονίκη, την Κύπρο και την Αθήνα.

 

Σχετικά με την LG Electronics Business Solutions

Η LG Business Solutions προσφέρει επαγγελματικές λύσεις information display, συστημάτων κλιματισμού, φωτισμού και ενέργειας. Ως πρωτοπόρος στην Ευρώπη στην καινοτομία B2B, η LG Electronics Business Solutions στοχεύει να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβάνοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εγκατάστασης, συντήρησης και υποστήριξης σε συνεργασία με επαγγελματίες συνεργάτες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση

www.lg.com/global/business

 

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after-sales.

H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία και τις οικιακές συσκευές.

Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business.

 

 

Διαφήμιση