Αρχική Μεταφορές Απεργιακό 2ήμερο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Απεργιακό 2ήμερο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

0
kleistoi stathmoi metro

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη  θα ακινητοποιήσει τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το Μετρό (γραμμή 2 και 3) και ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) δεν θα λειτουργήσουν καθόλου την Τετάρτη, ενώ 24ωρη θα είναι και η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Την Τετάρτη τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν το αργότερο στις 20:00.

Το τραμ θα πραγματοποιεί δρομολόγια μόνο από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 & 3) θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας 12-3 καθώς διαμαρτύρονται για την μη καταβολή δεδουλευμένων μετά την υπογραφή συλλογικής σύμβασης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα συνεχίσει με μία ακόμα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Αν οι απεργίες αυτές πραγματοποιηθούν δεν θα γίνει κανένα δρομολόγιο τρένου, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας.

Ναυτεργατικά σωματεία

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, με αφορμή τις εργασιακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here