Αρχική Μεταφορές Απεργιακό 2ήμερο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Απεργιακό 2ήμερο για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

0
kleistoi stathmoi metro
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου η προγραμματισμένη  θα ακινητοποιήσει τα περισσότερα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, το Μετρό (γραμμή 2 και 3) και ο Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) δεν θα λειτουργήσουν καθόλου την Τετάρτη, ενώ 24ωρη θα είναι και η απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Την Τετάρτη τα λεωφορεία θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν το αργότερο στις 20:00.

Το τραμ θα πραγματοποιεί δρομολόγια μόνο από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019 οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 & 3) θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας 12-3 καθώς διαμαρτύρονται για την μη καταβολή δεδουλευμένων μετά την υπογραφή συλλογικής σύμβασης.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών θα συνεχίσει με μία ακόμα 24ωρη απεργία την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου. Αν οι απεργίες αυτές πραγματοποιηθούν δεν θα γίνει κανένα δρομολόγιο τρένου, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας.

Ναυτεργατικά σωματεία

Εικοσιτετράωρη απεργία έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, με αφορμή τις εργασιακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Διαφήμιση