Αρχική Επιχειρείν ΥΠΕΝ μετά την απόφαση ΣτΕ: Προσεχώς νέες άδειες για τις Σκουριές

ΥΠΕΝ μετά την απόφαση ΣτΕ: Προσεχώς νέες άδειες για τις Σκουριές

0
skouries oik1
Διαφήμιση

Την πρόθεσή του να συμμορφωθεί πλήρως στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) αναφορικά με τις αιτήσεις ακύρωσης που είχε καταθέσει η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» για την επένδυση στις Σκουριές και να εκδώσει άμεσα νέες άδειες, εκφράζει το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας σε σημερινή ανακοίνωση.

“Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με τις εμμονές και τις ιδεοληψίες της λειτούργησε σταθερά ως εμπόδιο για την ανάπτυξη επενδύσεων και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Αυτό αποδεικνύεται και από τις 3 αποφάσεις που έλαβε το ΣτΕ (1531, 1532 και 1533), που κάνουν αποδεκτές στο σύνολό τους 3 αιτήσεις ακύρωσης της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» εναντίον του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι αποφάσεις αυτές επιβεβαιώνουν την κριτική που ασκήθηκε στην προηγούμενη κυβέρνηση για την υπόθεση των Σκουριών. Μια στάση αρνητική για την επένδυση, αλλά και τους εργαζόμενούς της στην επιχείρηση και την ευρύτερη περιοχή.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τη νέα του ηγεσία θα συμμορφωθεί άμεσα και πλήρως με τις αποφάσεις του ΣτΕ και θα εκδώσει τις σχετικές άδειες“.

 

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροEE, ΟΗΕ και…Στρουμφ ενωμένοι για την απαλλαγή των ωκεανών από τα πλαστικά
Επόμενο άρθροΣτο έλεος των υλοτόμων το τελευταίο παρθένο δάσος στην Αλάσκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ